Blokhut platdak Aalbeek

Deze maatwerk blokhut, type Aalbeek is afgebeeld met een platdak, een enkele volhouten deur en een uitzetraam voorzien van 4 mm echt glas. 


Stijlvolle eigentijdse blokhut. Ideaal te gebruiken als berging. 


De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.Materiaal keuze. Bekijk hieronder de mogelijkheden / informatie:

Ramen
Deuren
Wanddikte's
Dakbedekkingen
Dakgoten 
Funderingen
Verf
Isolatie


Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Productbeschrijving
Details

Houten blokhut op maat laten produceren zoals u het wenst?
 

De blokhut zoals hierboven afgebeeld kunnen wij op maat fabriceren zoals u het wenst. Hierbij is bijna alles mogelijk en heeft u de mogelijkheid om het product te bekijken in onze verwarmde en overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2.

 

 

De Blokhutspecialist heeft een unieke aanpak !

U kunt uw wensen met betrekking tot de blokhut via de "maatwerk aanvragen" knop éénvoudig doorsturen naar ons. Wij zullen uw wensen vertalen in een gespecificeerde offerte inclusief alle prijzen erin vermeld. Uiteraard kunt u ook onze showroom bezoeken in Capelle aan den IJssel waar u de mogelijkheid heeft om een aantal modellen te bekijken én advies te krijgen van één van onze medewerkers. Indien u dit wenst kunnen wij ook een plattegrond met aanzichten voor u maken, zodat u het ontwerp ook in 3D kan bekijken. U krijgt hierdoor een goed beeld van uw project en wat wij voor u kunnen betekenen. U krijgt één aanspreekpunt binnen de Blokhutspecialist en wij nemen alle zorg uit handen voor u. Dit betreft ook eventueel de fundering, dakbedekking en montage zodat u zelf aan niets hoeft te denken, en wij dit helder voor u op papier zetten. U weet waar u aan toe bent en u heeft geen verrassingen achteraf wanneer u zaken doet met de Blokhutspecialist.De Blokhutspecialist zal na het inventariseren van uw wensen u vrijblijvend advies geven over de verschillende mogelijkheden. De Blokhutspecialist heeft een breed assortiment van producten en wij geven u graag daar het juiste advies over. U kunt bij ons alle kanten op.

Afhankelijk van uw wensen zullen wij u voorzien van een offerte op maat tegen standaard prijzen!

 

Kortingsaanvraag

Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit product? Vul het onderstaande formulier in en laat u verassen door onze aanbieding! 

Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen. 

Persoonlijke informatie

Bericht

* Verplichte velden

Artikel vraag

Stel uw vraag over dit product. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Persoonlijke informatie

Bericht

* Verplichte velden

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Bij Blokhutspecialist wordt het bouwwerk volledig voor u op maat gemaakt.
Om u hierbij goed van dienst te kunnen zijn is het van belang om het formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij sturen u dan een geheel vrijblijvende offerte op maat toe.

Heeft u vragen over dit formulier, of kunt u uw wensen hier niet op kwijt?

Neem dan gerust contact met ons op! info@blokhutspecialist.nl of Tel: 0031 (0)10 - 820 88 09 (10:00 - 17:00) 

Offerte gegevens

 • Maak hierboven een keus voor welk type bouwwerk u een vrijblijvende offerte wenst. Zit uw type er niet tussen? Kies dan "Anders".

 • Heeft u een model gezien op onze website die u aanspreekt? Vermeld deze naam dan s.v.p. hierboven.

 • (Voorzijde / voorgevel)

  (Zijkant)

 • (Goothoogte)

  (Nokhoogte)

 • (Breedte x diepte)

  (Indien van toepassing)

 • (Voer hierboven de gewenste afmeting in breedte x hoogte in cm:)

 • Beschrijf hierboven zo gedetailleerd mogelijk uw wensen.

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden