Abonneren op RSS-feed

Houten garage kopen

Houten gargae kopen

Een houten garage is uitermate geschikt om uw auto of motor droog en overdekt te parkeren. Natuurlijk zijn ze ook geschikt om uw gereedschap veilig en droog op te bergen of om in te klussen. De houten garage van 
Blokhut specialist zijn van uitstekende bouwkwaliteit dat staat voor jarenlang plezier van uw garage. Naast de uitstekende bouwkwaliteit zijn ze ook gemaakt van 100% verantwoord FSC hout. Onze garages kunnen naar wens aangepast worden en vrijwel alles is mogelijk. Het is ook mogelijk één bouwwerk te combineren met een houten chalet.

Onze houten garage is ideaal om uw auto of motor droog neer te zetten. Natuurlijk zijn deze ook uitermate geschikt om uw gereedschap op te bergen en te klussen. Geen beschadiging aan de lak van uw auto omdat deze het gehele jaar buiten staat. Uw gereedschap veilig en droog opgeborgen. Een droge en aangename ruimte om heerlijk te klussen. (Bijna) alles is mogelijk in één van de houten garages van de Blokhutspecialist.

Houten garage op maat kopen

Deze houten garages worden geproduceerd uit onbehandeld vurenhout varierend van diktes 28mm, 34mm, 44mm en 68mm. Daarnaast is het mogelijk om de wanden dubbelwandig inclusief spouwmuur te laten maken in de maten 34mm+34mm en 44mm+44mm waardoor het bouwwerk ook ideaal gebruikt kan worden als tuinkantoor of houten chalet. Ook kunt u zelf voor het aantal en soorten deuren en ramen kiezen, en deze helemaal naar uw eigen smaak aan te passen. Zo word uw houten garage een echte aanwinst voor uw woning.
 

Wij staan u graag te woord voor advies zodat uw model precies bij uw eigen tuin past. U kunt een houten garage kopen door fysiek bij ons in de showroom te komen en u te laten adviseren door een van onze medewerkers.
 

Blokhut online kopen

Indien u ervoor kiest om uw houten garage online te kopen kan dat., u kunt heel gemakkelijk via de button “offerte aanvragen” uw wensen aan ons doorgeven, waarna onze salesafdeling een vrijblijvende gespecificeerde offerte voor u gaat opstellen. Uiteindelijk zal uw eigen houten garage worden geproduceerd in de fabriek. Er zijn in de voorbije jaren al honderden bouwwerken door ons geleverd, waardoor we genoeg ervaring hebben om te begeleiden bij het kopen van een Houten garage.

Via het tapblad kortings aanvraag kunt u een korting aanvragen alvorens een houten garge te kopen en via het tapblad artikel aanvraag kunt u al uw vragen kwijt alvorens een houten garage te kopen, hoe dan ook bij ons bent u aan het juiste adres om uw nieuwe houten gargae te kopen.