Over ons

De Blokhutspecialist is de specialist als het om maatwerk tuinhuizen, blokhutten, garages en overkappingen gaat. Bij de Blokhutspecialist kunt u een standaard model kopen, of een blokhut/chalet/overkapping geheel op maat laten fabriceren. Omdat wij rechtstreeks uit de fabriek leveren betaald u standaardprijzen voor maatwerk blokhutten!. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in geïsoleerde chalets , tuinkantoren en zorgwoningen tegen de scherpste prijzen. Uiteraard denken wij mee zodat uw wensen bij ons ook betaalbaar blijft.
In onze showroom in Capelle aan den IJssel heeft u de mogelijkheid om samen met één van onze adviseurs uw (maatwerk) tuinhuis, blokhut, chalet of overkapping geheel vrijblijvend te laten tekenen zodat u ook visueel een beeld krijgt hoe uw maatwerk blokhut er in de praktijk uit komt te zien. Hierdoor kunt u zaken zoals indeling, wandhoogte, positie van deuren en ramen etc etc. nog specifieker maken waardoor u een compleet beeld krijgt. Aan de hand van deze  tekening ontvangt u dan vrijblijvend een offerte volledig naar uw wensen.

De Blokhutspecialist heeft zijn eigen professionele montageteams. Wij monteren dagelijks door heel Nederland en België.

Bij de Blokhutspecialist behandelen wij iedere aanvraag met zorg. Of het nu gaat om een standaardmodel of een model op maat, u heeft één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder !