Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Let hier op bij het plaatsen van uw tuinhuis

dinsdag 11 januari 2022 16:15:00 Europe/Berlin

Er is niets zo veelzijdig als een tuinhuis. Een tuinhuis past in een tuin, naast de garage en op een volkstuin. U kunt een tuinhuis gebruiken als hobbyruimte, werkruimte of woonruimte. Bij de Blokhutspecialist vindt u tuinhuizen in allerlei soorten en maten. Indien gewenst maken we uw tuinhuis geheel op maat. Een tuinhuis is investering waar u de rest van uw leven van gaat genieten. Met een tuinhuis geniet u namelijk het hele jaar door van het buitenleven. In dit artikel vertellen we u de nieuwste trends op het gebied van tuinhuizen en blokhutten.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Admin

Hoe isoleert u een blokhut?

dinsdag 11 januari 2022 14:40:18 Europe/Berlin

Wanneer u uw tuinhuis laat isoleren, kan warmte zo min mogelijk ontsnappen. Zo hoeft u minder te stoken. Daardoor gaat u drastisch besparen op uw energierekening. Daarnaast biedt thermische isolatie biedt uitgebreide bescherming, zelfs tijdens koudere maanden. Wilt u uw tuinhuis isoleren? In dit artikel leggen we u uit hoe u dit het beste doet.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Admin

Tuinhuizen en Blokhutten, de trends voor 2022

maandag 10 januari 2022 14:40:49 Europe/Berlin

Er is niets zo veelzijdig als een tuinhuis. Van duurzame materialen tot een tuinhuis naast de garage. Of van een tuinhuisje op een volkstuin tot een buitenkeuken onder een veranda. Een tuinhuis kopen om te genieten van het buitenleven is een investering waar u de rest van uw leven van gaat genieten. In dit artikel vertellen we u de nieuwste trends in de wereld van de tuinhuizen en blokhutten.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Admin

Wat is het verschil tussen een Blokhut en een Tuinhuis?

dinsdag 27 juli 2021 13:14:41 Europe/Berlin

De kruisverbinding is typerend voor het blokhutbouwsysteem.De hoekprofielen steken bij een tuinhuis niet uit.

Weet u het verschil tussen een Blokhut en een Tuinhuis te benoemen? Blokhutten en tuinhuizen hebben allebei veel van elkaar weg. Vaak worden ze ook verward met elkaar, maar er is eigenlijk 1 groot verschil. En dat ontdekt u hier in dit artikel.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Site Owner

Wonen in een blokhut

dinsdag 27 juli 2021 13:02:09 Europe/Berlin

Blokhutten worden steeds vaker gebruikt voor bewoning. Zie je het al voor je: je eigen houten droomhuisje in de vorm van een blokhut? Blokhutten ademen al bij voorbaat sfeer en landelijkheid uit en doen je denken aan vakantie. Heerlijk relaxed thuiskomen dus. Kun je meteen in de zen-stand.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Site Owner

Een blokhut als Tiny House

dinsdag 27 juli 2021 11:54:12 Europe/Berlin

Zie je op tegen een hypotheek die je de rest van je leven aan het afbetalen bent? Een houten blokhut als Tiny House is een goedkopere optie dan een eengezinswoning. Een veiligere optie ook, in deze tijd waarin je bijna geen vaste aanstelling kan krijgen en contracten voor onbepaalde tijd bijna niet meer aangeboden worden. Ben je bewust van je verantwoordelijkheid vergeleken met het milieu en wil je daarom een zo klein mogelijke ecologische voetstap achterlaten? Allemaal redenen om voor een blokhut als Tiny House te kiezen

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Site Owner

Deze type daken zijn geschikt voor uw blokhut en tuinhuis

dinsdag 6 juli 2021 16:32:13 Europe/Berlin

Bij tuinhuizen en blokhutten kunnen verschillende type daken worden toegepast. Wilt u weten welk type dak het beste bij uw tuinhuis of blokhut past? Dan is dit artikel echt iets voor u! Hier vindt u namelijk alles wat u wilt weten over de soorten daken die er zijn voor tuinhuizen of blokhutten. We zetten de voor- en nadelen voor u op een rij...

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Admin

Tuinkantoor als werkplek

woensdag 26 mei 2021 10:57:09 Europe/Berlin

Wilt u van het thuiswerken een succes maken, maar lukt dit niet? Wilt u werk en privé graag scheiden, maar kunt u daar geen balans in vinden. Wonen en werken in dezelfde ruimte, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kun je je focus behouden wanneer je binnenshuis continu wordt afgeleid en overal afleiding is. Bent u al enige tijd aan het nadenken hoe deze problemen opgelost moeten worden en bent u toe aan een ideale thuiswerkplek? Als dit in huis niet of lastig gerealiseerd kan worden dan zult u na het lezen van dit artikel ervaren dat er een oplossing voor uw probleem is.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door Admin

Tuinhuis schilderen? Met deze tips is dat een makkie

maandag 10 mei 2021 15:53:52 Europe/Berlin

Uw tuinhuis schilderen? Er komt een moment dat het niet meer uitgesteld kan worden. Na een lange winter loopt u door uw tuin. En die ligt er nu niet op zijn mooist bij. Overal begint het onkruid op te komen. Het gras is veel te lang en de verf bladdert van uw - ooit zo mooie - tuinhuis. Nu is het tijd om er iets aan te gaan doen. Geen paniek, met dit stappenplan is het schilderen van uw tuinhuis een eitje.

Lees meer
Geplaatst in Informatie door admin

Dit moet u weten voordat u een houten garage gaat kopen

maandag 2 maart 2020 15:32:31 Europe/Berlin

Voordat u overweegt een Houten Garage aan te schaffen vinden wij het belangrijk dat we u informeren over de mogelijkheden en de aandachtspunten die komen kijken bij het kopen van een Houten Garage. Zo behandelen we o.a.

- functie van een Houten Garage
- type daken met voor- en nadelen
- dakbedekking
- type bouwsystemen

Lees meer
Geplaatst in door Admin

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2