3 artikel(en)

per pagina

Dit moet u weten voordat u een Houten Garage gaat kopen

maandag 2 maart 2020 15:32:31 Europe/Berlin

Tips voor het kopen van een Houten Garage

Voordat u overweegt een Houten Garage aan te schaffen vinden wij het belangrijk dat we u informeren over de mogelijkheden en de aandachtspunten die komen kijken bij het kopen van een Houten Garage. Zo behandelen we o.a.

  • functie van een Houten Garage

  • type daken met voor- en nadelen

  • dakbedekking

  • type bouwsystemen

 

Na het doornemen van dit blog, heeft u een steun in de rug bij het maken van uw keuze.

Mocht u toch nog vragen hebben, staan staan wij voor u klaar. U bent van harte welkom in onze showroom, of onze klantenservice is u van dienst, telefonisch of per mail. 

Lees meer
Geplaatst in Nieuws door Admin

Keuzehulp blokhut of tuinhuis kopen

donderdag 2 januari 2020 10:16:00 Europe/Berlin

Blokhut of tuinhuis kopen? Dit zijn de verschillen...

Een blokhut / tuinhuis is een prettige en handige toevoeging aan de tuin. Het gebouw is duurzaam, stevig, leuk om te zien en kan allerlei verschillende functies vervullen. Denkt u bijvoorbeeld aan het opbergen van uw gereedschap, maar ook als buitenkeuken of buitenbar is een dergelijk gebouw uitstekend geschikt.

Er zit een verschil tussen een blokhut en een tuinhuis. In principe komt het er op neer dat een blokhut steviger is dan een tuinhuis. Bij een blokhut worden de balken gestapeld zodat de hoeken in elkaar vallen voor extra veel stevigheid. U herkent dit aan de uitstekende uiteinden, ook wel uitstekende oortjes genoemd. Dit geeft tevens een robuuste uitstraling en een mooie look. Een tuinhuis is in dat opzicht strakker door de rechte hoeken.

Verschil tussen een blokhut en een tuinhuis

Bij tuinhuisjes zijn de verbindingen anders. Hier kunt u kiezen voor strakke hoeken of hoeken met staanders zoals in de afbeeldingen hieronder te zien is.

tuinhuis met strakke hoeken

Sommige mensen gebruiken dit soort huisjes zelfs als kantoorruimte, om een rustige plek te hebben om thuis te kunnen werken. De aanschaf van een dergelijk gebouw is niet iets dat u zomaar doet. Er zijn veel verschillende soorten blokhutten, met elk hun eigen voor- en nadelen, prijzen en esthetiek. Hier leest u alles over een blokhut kopen, van de fundering en het onderhoud tot de aanvraag van eventuele vergunningen.

Lees meer
Geplaatst in Tuinhuisjes door Admin

Tevreden klanten

vrijdag 21 augustus 2015 12:33:38 Europe/Berlin

.

Lees meer
Geplaatst in Tevreden klanten door Site Owner

3 artikel(en)

per pagina