Blokhut garage Isma 592x536 cm 45mm - Biancasa

Houten Garage met twee dubbele Garagedeuren


Deze Biancasa, Houten Garage met Zadeldak, is geschikt voor als u twee auto’s wilt stallen. Tevens kunt u deze Garage gebruiken voor het stallen van uw eigendommen. Bijvoorbeeld, (elektrische) fietsen, scooter of tuinmeubilair. Ook kunt u de Garage gebruiken voor uw hobby en kunt u lekker sleutelen aan de oldtimer. Biancasa heeft een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ze geven tevens 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten.
Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4.752,00

 Een maatwerk offerte aanvragen?

1: Uitgebreide maatwerk offerte samenstellen?: Klik hier

2: Maatwerk aanvragen voor dit model?: Gebruik tabblad ''Maatwerk aanvragen''

3: Mail: info@blokhutspecialist.nl

4: Bel: +31(0)10 - 820 88 09 

5: Bezoek onze showroom

Product opties
Productbeschrijving
Details

Biancasa Houten Garage met Zadeldak

Deze Houten Garage van Biancasa, met Zadeldak, is dé ideale plek om uw auto’s te stallen. De dubbele Garage beschermt uw auto’s tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Door de ruimte zijn er genoeg mogelijkheden voor het ingebruik nemen van deze Houten Garage. Sla uw eigendommen op bijvoorbeeld tuinmeubilair, elektrische fietsen, tuingereedschap of een extra vrieskist. U kunt ook een klus ruimte creëren. 

De dubbele Houten Garagedeuren, met een afmeting van 250x202 cm, zijn voorzien van een stevig deurbeslag, in het zwart gelakt. Dit zorgt voor een mooie , opvallende uitstraling. De Garagedeur is voorzien van een cilinderslot. De massieve wandplanken hebben een wanddikte van 45 mm. De tand en groef zijn 15 mm. De massieve dakplanken zijn 16 mm. De verzwaarde dakplanken zijn (lxb) 45x145 mm.

Het Noord-Europese vurenhout, is voorzien van een KOMO-certificaat. De wanddikte is 45mm en wordt gemonteerd volgens het Blokhut bouwsysteem. De totale afmeting van de Houten Garage is (bxd) 592x536 cm. Wilt u een goed fundament voor uw Garage, kies dan voor het aanleggen van een Fundering. De Fundering zorgt ervoor dat een verzakking wordt voorkomen. Een verzakking kan gevolgen hebben voor het open en sluiten van de deuren en eventueel ramen. Als u kiest voor een Fundering dan gebruikt u deze afmeting: (bxd) 573x517 cm. Uw Houten Garage zal hiermee een langere levensduur krijgen.

Het Zadeldak wordt standaard bedekt met bitumen dakleer. Het dak heeft een oversteek van 12 cm en aan de voorkant 36 cm. De dakhelling is 19 graden. De totale hoogte is van de Houten Garage is 306 cm en de totale wandhoogte is 208 cm. 

De Houten Garage Isma, van Biancasa met Zadeldak wordt standaard geleverd met regelbare deur scharnieren. Zo voorkom je dat je Garagedeuren niet meer willen openen of sluiten. Dit komt omdat Hout leeft en wel wil uitzetten.

Voor een langere levensduur levert Biancasa, standaard 2 aluminium ventilatieroosters bij van 90x130 mm. Wij bieden de optie om bijvoorbeeld Dakshingles als dakbedekking te kiezen, in plaats van Dakleer.

Kijk voor alle opties bij Product Opties 

Als u opzoek bent naar een Houten Garage met het oog op milieubewust zijn, dan raden wij deze Garage te zeerste aan. Biancasa gaat voor de optimale prijs/kwaliteitsverhouding en geeft daarom 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. 

Productdetails zoals afgebeeld:

Afmetingen:

- Houtdikte: 45mm

- Totale afmeting blokhut (bxd): 592x536 cm

- Totale funderingmaat (bxd): 573x517cm

- Wandhoogte: 208 cm

- Totale hoogte: 306 cm

- Dakoversteek: 12 cm, voorzijde 36cm 

- Dakhelling: 19 graden

- Afmeting deur: 250x202 cm 2x

- Dakbedekking: Inclusief

 

De Biancasa Isma Houten Garage met Zadeldak wordt standaard geleverd met:

Opbouwbeschrijving, dakleer, hang en sluitwerk, en 4-delige stormbeveiliging, 2- delige aluminium ventilatierooster, multifunctionele afwerklatten en bevestigingsmaterialen.

Ook leverd Biancasa 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. 

De Blokhutspecialist bezorgd deze Houten Garage Gratis bij u op locatie.Het is mogelijk om het bouwwerk te voorzien van extra ramen en deuren. Deze zijn los bij te bestellen en kunnen tijdens de montage eenvoudig worden ingezaagd. In de offerte aanvraag kunt u uw keuze aangeven betreft deze extra ramen en deuren. Vragen over deze ramen en deuren? Neem contact op met een van onze adviseurs. 


Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden