Blokhut garage Tara platdak 592x592 cm 45mm - Biancasa

Ruime Houten Garage met 5 jaar garantie


Als u op zoek bent naar een ruime Houten Garage, met Plat Dak, waar u vele mogelijkheden in heeft, dan is deze Garage net wat voor u. Biancasa staat voor een goede prijs/kwaliteitsverhouding daarom bieden ze ook 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten.  De Houten Garage is uit te breiden met diverse opties. 


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 5.505,25

 Een maatwerk offerte aanvragen?

1: Uitgebreide maatwerk offerte samenstellen?: Klik hier

2: Maatwerk aanvragen voor dit model?: Gebruik tabblad ''Maatwerk aanvragen''

3: Mail: info@blokhutspecialist.nl

4: Bel: +31(0)10 - 820 88 09 

5: Bezoek onze showroom

Product opties
Productbeschrijving
Details

Biancasa Houten Garage met Plat Dak 

De Biancasa, Houten Garage met Plat Dak, biedt door zijn twee dubbele Garagedeuren, plaats voor twee auto’s. Dit is wel zo handig omdat vele huishouden twee auto’s bezitten. Heeft u een klus ruimte nodig? Of u heeft simpelweg veel eigendommen die u wilt stallen? Dan is deze ruime Garage ook zeer geschikt voor u.

Het Noord-Europese vurenhout, met een wanddikte van 45mm, is zowel horizontaal als verticaal geschaafd. Dit zorgt voor een winddicht profiel. Het Blokhut bouwsysteem wordt hierdoor nog steviger en Biancasa garandeert een langere levensduur.

De totale afmeting van de Houten Garage is (bxd) 592x592 cm. Als u overweegt een Fundering aan te leggen, dan is dit de afmeting voor de Fundering: (bxd) 573x573 cm. Het is verstandig om een Fundering aan te leggen aangezien het de levensduur van uw Garage zal verhogen. Met een Fundering heb je een goed fundament en zullen er geen verzakking voorkomen.

De totale wandhoogte is is 234 cm en de totale hoogte is 246 cm. De afmeting van de dubbele Garagedeur is 250x202 cm. Deze Biancasa heeft twee van deze dubbele Garagedeuren. Het deurbeslag is, inclusief cilinderslot, is zwart gelakt. 

Het Platte Dak wordt bedekt met met een standaard bitumen dakleer. Het dak heeft een oversteek van 20 cm en een Dakafschot van 13 cm. De dakplanken zijn verzwaard 45x145 mm. 

Deze Houten Garage van Biancasa, type Tara wordt standaard geleverd met met regelbare deur scharnieren. Zo voorkom je dat je Garagedeuren niet meer willen openen of sluiten. Dit komt omdat Hout leeft en wel wil uitzetten.

Voor een langere levensduur levert Biancasa, standaard 2 aluminium ventilatieroosters bij van 90x130 mm. Wij bieden de optie om bijvoorbeeld extra ramen (van 4 mm dik echt glas) en deuren te plaatsen waar u dat zou willen. De ramen en deuren worden dan voorzien van afdichtingsrubbers. Of laat u liever het Hout onder druk impregneren. Dit is impregnatie onder hoge druk en vacuum met behandelingsproduct Impralit KDS. Behandeling is inclusief vloer- en dakbeplanking.

Kijk voor alle opties bij Product Opties.

Als u opzoek bent naar een Houten Garage met het oog op milieubewust zijn, dan raden wij deze Garage te zeerste aan. Biancasa gaat voor de optimale prijs/kwaliteitsverhouding en geeft daarom 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten.

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Afmetingen:

- Houtdikte: 45mm

- Totale afmeting blokhut (bxd): 592x592 cm

- Totale funderingmaat (bxd): 573x573cm

- Wandhoogte: 234 cm

- Totale hoogte: 246 cm

- Dakoversteek: 20 cm

- Dakafschot: 13 cm

- Afmeting deur: 250x202 cm

- Dakbedekking: standaard bitumen dakrol

 

De Biancasa Plat Dak Garage Tara wordt standaard gelerverd met:

Opbouwbeschrijving, echt glas, EPDM dakbedekking (meerprijs), hang- en sluitwerk, 4-delige stormbeveiliging, 2- delige aluminium ventilatierooster, multifunctionele afwerklatten en bevestigingsmaterialen. Ook leverd Biancasa 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. 

De Blokhutspecialist bezorgd deze Houten Garage Gratis bij u op locatie

Het is mogelijk om het bouwwerk te voorzien van extra ramen en deuren. Deze zijn los bij te bestellen en kunnen tijdens de montage eenvoudig worden ingezaagd. In de offerte aanvraag kunt u uw keuze aangeven betreft deze extra ramen en deuren. Vragen over deze ramen en deuren? Neem contact op met een van onze adviseurs. 


Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden