Blokhut garage Yola platdak 416x536 cm 45mm - Biancasa

Houten Garage van Noord-Europees vurenhout


U bent opzoek naar een Houten Garage waarvan de prijs/kwaliteitsverhoudingen in balans zijn? Dan is deze Biancasa Garage een goede keuze. Het Hout wordt zowel horizontaal als verticaal gefreesd. Dit zorgt voor een winddichtprofiel, extra stevigheid en daarbij garagdeert Biancasa een langere levensduur + 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De Houten Garage is met diverse opties uit te breiden en door zijn afmeting is het ideaal om uw auto te stallen of uw eigendommen
 

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3.625,00

 Een maatwerk offerte aanvragen?

1: Uitgebreide maatwerk offerte samenstellen?: Klik hier

2: Maatwerk aanvragen voor dit model?: Gebruik tabblad ''Maatwerk aanvragen''

3: Mail: info@blokhutspecialist.nl

4: Bel: +31(0)10 - 820 88 09 

5: Bezoek onze showroom

Product opties
Productbeschrijving
Details

Houten Garage met Plat Dak van Biancasa

Deze Houten Garage van Biancasa, met plat dak, is dé plek om uw auto te stallen en te beschermen tegen weersinvloeden. De Garage biedt plaats voor één auto. U kunt de Garage ook gebruiken voor het stallen van uw eigendommen. Het Noord Europese vurenhout, voorzien van KOMO-Certificaat wordt in een blokhutbouw systeem gemonteerd. Dit zorgt voor een robuust en strak uiterlijk. 

De dubbele Houten Garagedeuren, met een afmeting van 250x202 cm, zijn voorzien van een stevig deurbeslag, in het zwart gelakt. Dit zorgt voor een mooie , opvallende uitstraling. De Garagedeur is voorzien van een cilinderslot. De massieve wandplanken hebben een wanddikte van 45 mm. De tand en groef zijn 15 mm. De massieve dakplanken zijn 16 mm. De verzwaarde dakplanken zijn (lxb) 45x145 mm.

De totale afmeting van de Garage is (bxd) 416x536 cm. Overweegt u een Fundering aan te leggen dan gebruikt u deze afmeting hiervoor: (bxd) 397x517 cm. Een Fundering is een goede basis en zorgt voor een langere levensduur van uw Houten Garage. 

De totale wandhoogte van de Garage is 234-221 cm en de totale hoogte is 236 cm. Het plat dak wordt bedekt met een standaard Bitumen dakrol. Het dak heeft een oversteek van 20 cm en het dakafschot is 13 cm. 

De Houten Garage Yola, van Biancasa met plat dak wordt standaard geleverd met regelbare deur scharnieren. Zo voorkom je dat je Garagedeuren niet meer willen openen of sluiten. Dit komt omdat Hout leeft en wel wil uitzetten.

Voor een langere levensduur levert Biancasa, standaard 2 aluminium ventilatieroosters bij van 90x130 mm. Wij bieden de optie om bijvoorbeeld extra ramen (van 4 mm dik echt glas) en deuren te plaatsen waar u dat zou willen. De ramen en deuren worden dan voorzien van afdichtingsrubbers. Of laat u liever het Hout onder druk impregneren. Dit is impregnatie onder hoge druk en vacuum met behandelingsproduct Impralit KDS. Behandeling is inclusief vloer- en dakbeplanking.

Kijk voor alle opties bij Product Opties.

Als u opzoek bent naar een Houten Garage met het oog op milieubewust zijn, dan raden wij deze Garage te zeerste aan. Biancasa gaat voor de optimale prijs/kwaliteitsverhouding en geeft daarom 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. 

Productdetails zoals afgebeeld:

Afmetingen:

- Houtdikte: 45mm

- Totale afmeting blokhut (bxd): 416x536 cm

- Totale funderingsmaat (bxd): 397x517 cm

- Wandhoogte: 234-221 cm

- Totale hoogte: 236 cm

- Dakoversteek: 20 cm

- Dakafschot: 13 cm

- Afmeting deur: 250x202 cm

- Dakbedekking: standaard bitumen dakrol

 

De Biancasa Plat Dak Garage Yola wordt  standaard geleverd incl.:

Opbouwbeschrijving, echt glas, EPDM dakbedekking (meerprijs), hang- en sluitwerk, 4-delige stormbeveiliging, 2- delige aluminium ventilatierooster, multifunctionele afwerklatten en bevestigingsmaterialen.

Ook leverd Biancasa 5 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. 

De Blokhutspecialist bezorgd deze Houten Garage Gratis bij u op locatie.
Het is mogelijk om het bouwwerk te voorzien van extra ramen en deuren. Deze zijn los bij te bestellen en kunnen tijdens de montage eenvoudig worden ingezaagd. In de offerte aanvraag kunt u uw keuze aangeven betreft deze extra ramen en deuren. Vragen over deze ramen en deuren? Neem contact op met een van onze adviseurs. 

________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden