Abonneren op RSS-feed

Blokhut bouwpakket

Een blokhut als bouwpakket bouwen kan een heel karwei zijn. Wij leveren het geheel bouwklaar zodat het goed te doen moet zijn met de meegeleverde montage handleiding. Onze blokhutten worden standaard geleverd als  een éénvoudig bouwpakket. De houten bouwwerken worden gefabriceerd in de houtstapelbouw methode wat inhoud dat de wanddelen opgestapeld worden zodat er muren ontstaan. De wanddikte's die wij leveren zijn in 28 mm, 34 mm, 45 mm en 68 mm in zowel enkelwandig als dubbelwandig.

Heeft u om de één of andere reden geen mogelijkheid om de blokhut zelf te bouwen? Of is een tuinhuis monteren te veel voor u, en besteed u dit liever uit? Geen probleem, bij de Blokhutspecialist kunt u er voor kiezen om het houten bouwpakket geheel door onze monteurs te laten opbouwen tegen een meerprijs. Zo krijgt u toch een mooie houten blokhut, garage, chalet of overkapping, maar u hoeft er dan zelf niks meer voor te doen. Onze vakbekwame monteurs hebben jarenlange ervaring met een blokhut (op maat) bouwen.

Heeft u nog vragen over onze bouwpakketten? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen voor advies en antwoorden. Wij zijn er voor u om u te helpen. Ook kunt ook bij ons op bezoek komen in onze showroom in Capelle aan den IJssel, om u te laten adviseren. Hiervoor kunt u een afspraak maken.


Bekijk hieronder verschillende video's van blokhutten / tuinhuizen die als bouwpakket zijn geplaatst:

Het tuinkantoor van Martin van Waardenberg gemonteerd op een schroeffundering van Blokhutspecialist

De montage van een bouwpakket blokhut met overkapping

De opbouw van een douglas tuinhuis met luifel

Het monteren van een blokhut met zadeldak

Een ruime blokhut met een wanddikte van 90 mm opgebouwd op een betonplaat

De montage van een houten kapschuur bouwpakket van trendhout

26 artikel(en)

per pagina

26 artikel(en)

per pagina