Flexwood blokhut garage zadeldak Dieren


Robuuste Houten Garage te gebruiken als paardenstal 


De ruimte die deze maatwerk garage biedt is oneindig. Door zijn 2 dubbele openslaande garagedeuren ga je bijvoorbeeld met gemak je paarden op stal zetten. In de kleine ruimte is er genoeg ruimte voor je paarden spullen op te bergen. U kunt aan de hand van de opties je Garage aanpassen naar eigen wens.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Flexwood Houten Garage 

Deze Flexwood maatwerk houten garage, type Dieren, is een robuuste garage is. De technische bouw van een blokhut geeft tevens een moderne uitstraling. In de drie compartimenten kan je bijvoorbeeld je dieren stallen.

De afmeting zoals op de afbeelding zijn afgebeeld zijn (bxd) 650x900 cm. Het eersteklas Midden-Europees vurenhout heeft een wanddikte van 44 mm. De wandhoogte is 229 cm. Na een goede fundering voor deze houten garage, plaats je de meegeleverde keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken. Dit zorgt ervoor dat de onderkant van het hout niet gaat rotten.

Het zadeldak heeft een helling van 17 graden en heeft een dakoversteek van 23 cm. Het dak wordt standaard bedekt met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart).

Elk compartiment heeft een vast raam die je kan je kan kiepen en draai-kiepen. De ramen zijn gemaakt van dubbel glas en gelamineerd hout (dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt). Zoals op de afbeelding heeft deze garage twee dubbele houten garagedeuren en één enkele garagedeur. 

Het raam- en deurbeslag, de montage- en bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. Door de moeilijkheidsgraad van de opbouw van deze Flexwood blokhut garage type Dieren, adviseren wij om dit bouwwerk inclusief montage te bestellen. Voor de doe-het-zelver wordt er ook een montagehandleiding meegeleverd. 

Deze Houten Schuur kan je in variabele afmetingen samenstellen. Zo is het mogelijk om dak- en vloerisolatie toe te voegen of een zolder/vliering laten maken.


Bekijk bij Prijslijst alle opties voor de Flexwood Blokhut Garage Zadeldak Dieren

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat: van 300 cm tot 650 cm (andere maten op aanvraag)
Dieptemaat: van 300 cm tot 900 cm (andere maten op aanvraag)
Wanddikte: 44 mm (68 mm heeft een meerprijs van 30%)
Wandhoogte: 229 cm
Dakhelling: 17 graden (grotere dakhellingen tegen meerprijs mogelijk)
Ramen: Vast, kiep en draai-kiep ramen 
Deuren: Enkel, dubbel, garage deuren 
Daktype: Zadeldak
Dakoversteek: 23 cm
Houtsoort: Eersteklas midden-europees vurenhout 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Dieren wordt standaard geleverd met:

Keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, dakshingles, dubbel glas, raam-en deurbeslag, montage- en bevestigingsmateriaal en een montage handleiding.

___________________________________________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen

____________________________________________________________

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!


Deuren
Wilt u een enkele deur of heeft u liever een openslaande dubbele deur op maat? Bekijk hier ons overzicht deuren.


Ramen
Wilt u een éénvoudig vast raam of een draai-kiep raam op maat met of zonder roedes? Bekijk hier de mogelijkheden.


Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden