Blokhut met overkapping

De zomers in Nederland lijken steeds warmer te worden en langer te duren. Een blokhut met overkapping is de laatste jaren ook in ons land erg populair geworden. Veel mensen zijn op zoek naar een berging of tuinhuis in de tuin voor bijvoobeeld het stallen van fietsen, maar willen ook graag een (schaduw) plekje om lekker van de mooie zomer-avonden te kunnen genieten.

Blokhutten met luifel - opbergruimte en zitgedeelte

Een blokhut of tuinhuis met luifel is multifunctioneel. Met een overdekte blokhut of een tuinhuis krijgt u het beste van twee werelden. Hierdoor ontstaat er een fijne zitplek en nette opbergruimte. Voeg echt een vleugje kleur toe aan je tuin. Bij het zoeken naar de ideale luifel of tuinhuis heeft u allereerst de keuze uit vier daktypes. Platte daken zijn ons meest populaire type blokhutten met een luifel. Deze heeft een solide en moderne uitstraling dankzij de omringende dubbel boeideel en overstekken. Als je van een rustieke stijl houdt, is het zadeldak iets voor jou.

Voordeel van een blokhut met overkapping

Het voordeel van een blokhut met zij overkapping is dat u zowel een bergruimte als overdekt terras heeft. Tevens is een blokhut/ tuinhuis met overkapping (afhankelijk van de afmeting) doorgaans vergunningsvrij te plaatsen.2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina