Hoekblokhut

Als u op zoek bent naar een hoekblokhut bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op onze site vindt u onze uitgebreide selectie aan hoekblokhutten met o.a. een platdak, zadeldak of blokhut wolfskap. Een hoekblokhut wordt ook wel 'vijfkant' genoemd en logischerwijs, vaak in de hoek van een tuin geplaatst. Door de ergonomische bouw zijn deze blokhutten zeer geschikt voor kleinere tuinen omdat zij ruimtebesparend zijn. In ons uitgebreide assortiment vindt u standaard modellen en maatwerk blokhutten. De hoekblokhutten die wij aanbieden zijn van de merken Grandcasa, Interflex en Tuindeco. Standaard worden onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Wij begrijpen dat niet iedereen even handig is, of de mogelijkheid heeft zelf een bouwwerk op te bouwen. Daarom bieden wij als extra service naar onze klanten ook de optie 'montage' aan. Onze ervaren monteurs zorgen dan dat uw hoekblokhut snel en vakkundig voor u opgebouwd wordt.3 artikel(en)

per pagina

 • Grandcasa blokhut piramidedak Uithoorn

  Deze maatwerk blokhut type Uithoorn is afgebeeld met een piramidedak, een enkele deur voorzien van dubbel mat glas en 2 uitzetramen voorzien van dubbel helder glas. Luxe hoekblokhut. Zeer geschikt als bergruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Uithoorn kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Mirthe

  Meer info
 • Grandcasa blokhut piramidedak Veulen

  Deze maatwerk blokhut type Veulen is afgebeeld met een piramidedak, een enkele deur en 4 vaste ramen voorzien van dubbel glas. Luxe blokhut met mooie raampartijen die model Veulen voorzien van veel licht-inval. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Veulen kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Pippa

  Meer info
 • Grandcasa blokhut piramidedak Vught

  Deze maatwerk blokhut type Vught is afgebeeld met piramidedak, een enkele deur en 4 vaste ramen voorzien van dubbel glas. Mooie, veelzijdige blokhut met een luxe uitstraling en veel licht/inval. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Vught kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Arthur

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina