Moderne blokhut plat dak

Bij de Blokhutspecialist kunt u terecht voor iedere gewenste moderne blokhut met plat dak. Neem een kijkje op onze website en laat u verassen door ons aanbod blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en andere houten bouwwerken. Wij bieden zowel standaard modellen aan als maatwerk bouwwerken. Onze standaard bouwwerken hebben een kortere levertijd dan maatwerk blokhutten. De levertijd bedraagt 6-8 weken. Kiest u voor impregnatie, dan is de levering ca. 4 weken later. 

Een moderne blokhut met platdak kopen

Als een moderne en strakke blokhut wilt kopen gaat u keuze waarschijnlijk uit naar een blokhut met plat dak. Het voordeel van een blokhut met plat dak is dat u met EPDM kunt werken. EPDM is een rubberfolie voor op het dak, het gaat 30 jaren mee en is zeer eenvoudig op het platte dak te lijmen. Dit zorgt ervoor dat u kosten bespaart op het dak. U hoeft namelijk op een blokhut met plat dak geen dakpannen of dakshingles te plaatsen. Hetgeen wat een dak duurder maakt. 

Bij de blokhutspecialist kunnen we uw nieuwe blokhut met plat dak samenstellen zoals u het wenst. Wij maken het bouwwerk op de cm nauwkeurig. De moderne blokhutten met plat dak zijn leverbaar in diverse houtdiktes en in verschillende houtsoorten. Bepaal zelf de afmeting, wanden, ramen, deuren, kleuren, dakbedekking en isolatie. Met de verf van koopmans kunt u de blokhut met plat dak in iedere kleur beitsen die u maar wil.