Blokhut zadeldak

Als u op zoek bent naar een blokhut zadeldak bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. Op onze website vindt u een uitgebreid assortiment aan blokhutten met een zadeldak op maat. Deze houten blokhutten zijn kenmerkend door een puntdak en leveren wij van o.a de bekende kwaliteitsmerken: Lugarde, Woodpro en Grandcasa. Wij leveren zowel standaard modellen als maatwerk bouwwerken. Ontwerp vrij eenvoudig uw eigen blokhut zadeldak via de 3D-configurator of breng een bezoekje aan onze showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel. Hier hebben wij diverse modellen opgebouwd staan, en kunnen onze specialisten u vrijblijvend van advies voorzien. Ook is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D tekening te maken. Bepaal zelf de afmetingen, wanddikte, ramen, deuren, isolatie en kleuren en zie direct hoe uw blokhut zadeldak eruit komt te zien.Artikelen 1 tot 10 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 • Flexwood houten woning Jaarsveld met zadeldak en veranda

  Deze maatwerk blokhut type Jaarsveld is afgebeeld met een zadeldak, inpandige veranda, 1 enkele buitendeur, 3 enkele binnendeuren en 7 draai-kiep ramen. Allen voorzien van dubbel glas. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood houten woning Kaatsheuvel

  Deze maatwerk blokhut type Kaatsheuvel is afgebeeld met een zadeldak, inpandige veranda, 1 dubbele buiten deur, 2 enkele binnendeuren en 4 draai-kiep ramen. Allen voorzien van dubbel glas. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood houten garage zadeldak Groenveld  Robuuste maatwerk Houten Garage

  Bent u opzoek naar een Houten Garage met Zadeldak waarbij u de auto met gemak naar binnen rijdt door de dubbele openslaande Garagedeuren? De enkele zijdeur maakt het gemakkelijk om even snel je telefoon uit de auto te halen. De Flexwood Houten Garage is uit te breiden met diverse opties.

  Meer info
 • Flexwood blokhut garage zadeldak Dieren

  Robuuste Houten Garage te gebruiken als paardenstal 

  De ruimte die deze maatwerk garage biedt is oneindig. Door zijn 2 dubbele openslaande garagedeuren ga je bijvoorbeeld met gemak je paarden op stal zetten. In de kleine ruimte is er genoeg ruimte voor je paarden spullen op te bergen. U kunt aan de hand van de opties je Garage aanpassen naar eigen wens.

  Meer info
 • Flexwood houten garage zadeldak Didam

  Houten garage met zadeldak en vaste ramen

  De Flexwood maatwerk garage, met zadeldak is een ruime garage met twee vaste ramen (dubbelglas) bovenin de nok. Je kan er prima je auto in kwijt. Door de grote afmeting is er genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld fietsen te stallen. Kies voor de optie van een enkele zijdeur te plaatsen om de fietsen makkelijker de garage in en uit te halen.

  Meer info
 • Flexwood houten chalet zadeldak Denekamp

  Deze maatwerk blokhut type Denekamp is afgebeeld met een zadeldak, inpandige luifel, fliering, binnentrap, 1 enkele buitendeur, 1 enkele binnendeur, 3 enkele draai/kiep ramen, 2 dubbele draai/kiep ramen allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief verdiepingsvloer en binnen wanden. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Lugarde garage zadeldak G9

  Charmante Houten Garage met inpandige berging

  Bent u opzoek naar een charmante Houten Garage waar u naast het stallen van uw auto ook nog ruimte is voor een Berging. Deze Berging kan ook ingebruik worden genomen als tuinhuisje of tuinkantoor. Er is genoeg ruimte voor het opbergen van tuinmeubilair of u kunt er een hobby ruimte van maken. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties.

  Meer info
 • Lugarde garage zadeldak G5

  Stijlvolle Houten Garage met optie om een zolder aan te leggen

  Bent u opzoek naar een ruime Houten Garage waar u naast uw auto ook genoeg ruimte over heeft voor uw loungeset en Green Egg op te bergen? De zijdeur en de ramen zorgen voor lichtinval. Door het Zadeldak is er ruimte voor het plaatsen van een zolder. Zo benut u de Garage optimaal. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties. Wilt u enkel een overkapping voor uw auto neem dan een kijkje in onze categorie Houten Carport.

  Meer info
 • Flexwood houten garage Vlaanderen

  Luxe en ruime Houten Garage met Overkapping

  Deze maatwerk houten garage heeft ruim plek voor je auto te stallen. De ruime berging maakt het mogelijk om van de berging een Tuinhuisje te maken. Door de raampartijen valt er veel licht naar binnen. De overkapping kan ingebruik worden genomen als Veranda. Deze Houten Garage is met diverse opties samen te stellen.

  Meer info
 • Flexwood houten garage Classic 545

  Klassieke Houten Garage met stalen kanteldeur

  Ben je opzoek naar een robuuste garage? De stalen kanteldeur maakt deze houten garage Classic. Naast de ruimte voor één auto te stallen is er nog genoeg ruimte over om bijvoorbeeld je tuinmeubilair op te bergen. Deze garage kan je met diverse opties uitbreiden. Pak snel je grasmaaier uit de garage door een enkele zijdeur als optie toe te voegen. De houten garage kan standaard geproduceerd worden vele afmetingen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 114 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12