Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopenBlokhut kopen

Wilt u een blokhut kopen op maat, maar niet te veel betalen? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. We hebben blokhutten in vele soorten, maten en kleuren. Voor elke tuin en voor ieders budget. Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook maatwerk blokhutten of een online tool om zelf uw droom bouwwerk te ontwerpen. De Blokhutspecialist levert en monteert de houten bouwwerken door heel Nederland en België. Ons montageteam legt ook schroeffunderingen (draaipalen) & stroomvoorzieningen aan. 

De voordelen van een blokhut

Blokhutten zijn immens populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Mensen willen lekker ontspannen na een dag hard werken. Of ze willen een plekje voor hun me-time of een ruimte waar ze hun hobby kunnen uitoefenen. Een houten blokhut wordt vooral in tuinen geplaatst, maar tegenwoordig ziet u ze ook steeds vaker terug komen op campings of als tiny house. Een blokhut van hout is een stuk voordeliger dan een stenen huisje of kunststof tuinhuis en uiteraard geeft het veel meer gezelligheid en uitstraling.

- Verhoogd de waarde van uw woning;
- Is steviger dan een metalen, kunststof of prefab tuinhuis en geeft een robuustere indruk door de manier van opbouwen;
- Multifunctioneel toepasbaar. Bijvoorbeeld als tuinkantoor, sauna, recreatiewoning, hobbyruimte of als extra opbergruimte;
- Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren;
- Naast standaard modellen ook als maatwerk verkrijgbaar. Dit is juist onze kracht;
- Ontwerp met onze 3D-configurator uw droom maatwerk blokhut geheel naar eigen wens

Bent u van plan een blokhut te kopen dan kunnen 1 van onze adviseurs hierbij helpen, maatwerk is geen probleem, sterker nog, het is onze dagelijkse kost en we kunnen oprecht zeggen dat wij hier de specialist in zijn. U kunt een blokhut kopen in 1 van onze showrooms in Capelle aan den IJssel en in Zevenaar. Samen meer dan 2500 m2 kijkplezier. Voordat u een blokhut gaat kopen maken wij eerst een 3d tekening om er zeker van te zijn dat u de blokhut koopt die aan al uw eisen voldoet.

Wij zeggen altijd 10 keer nadenken en 1 keer een blokhut kopen. Wij leveren duurzaame producten en wij streven ernaar dat iedere blokhut minimaal 20 jaar meegaat.

Met de juiste behandeling hoeft u zelfs geen onderhoud te plegen. Dus voordat u een blokhut gaat kopen vergeet niet ook ons te bezoeken, u zult versteld staan van onze blokhutten en bijbehorend advies. Bijna niks is ons te gek en leveren en plaatsen door de gehele Benelux en Duitsland.

Ook voor een tuinhuis, houten recreatiewoning, overkapping, garage, schuur, prieel, veranda en of houten aanbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Artikelen 1 tot 10 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 10 van 39 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4