Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopenBlokhut kopen

Wilt u een blokhut kopen op maat, maar niet te veel betalen? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. We hebben blokhutten in vele soorten, maten en kleuren. Voor elke tuin en voor ieders budget. Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook maatwerk blokhutten of een online tool om zelf uw droom bouwwerk te ontwerpen. De Blokhutspecialist levert en monteert de houten bouwwerken door heel Nederland en België. Ons montageteam legt ook schroeffunderingen (draaipalen) & stroom voorzieningen aan. 

De voordelen van een blokhut

Blokhutten zijn Immens populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Mensen willen lekker ontspannen na een dag hard werken. Of ze willen een plekje voor hun me-time of een ruimte waar ze hun hobby uit kunnen oefenen. Een houten blokhut wordt vooral in tuinen geplaatst, maar tegenwoordig ziet u ze ook steeds vaker terug komen op campings of als tiny house. Een blokhut van hout is een stuk voordeliger dan een stenen huisje of kunststof tuinhuis en uiteraard geeft het veel meer gezelligheid en uitstraling.

- Verhoogd de waarde van uw woning;
- Is steviger dan een metalen, kunststof of prefab tuinhuis en geeft een robuustere indruk door de manier van opbouwen;
- Multifunctioneel toepasbaar. Bijvoorbeeld als tuinkantoor, sauna, recreatiewoning, hobbyruimte of als extra opbergruimte;
- Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren;
- Naast standaard modellen ook als maatwerk verkrijgbaar. Dit is juist onze kracht;
- Of ontwerp met onze 3D-configurator uw droom maatwerk blokhut geheel naar eigen wens22 artikel(en)

per pagina

22 artikel(en)

per pagina