Abonneren op RSS-feed

Blokhut kopenBlokhut kopen

Wilt u een blokhut kopen op maat, maar niet te veel betalen? Dan bent u bij de Blokhutspecialist aan het juiste adres. We hebben blokhutten in vele soorten, maten en kleuren. Voor elke tuin en voor ieders budget. Als dat nog niet genoeg is, hebben we ook maatwerk blokhutten of een online tool om zelf uw droom bouwwerk te ontwerpen. De Blokhutspecialist levert en monteert de houten bouwwerken door heel Nederland en België. Ons montageteam legt ook schroeffunderingen (draaipalen) & stroom voorzieningen aan. 

De voordelen van een blokhut

Blokhutten zijn Immens populair. En dat is natuurlijk niet voor niks. Mensen willen lekker ontspannen na een dag hard werken. Of ze willen een plekje voor hun me-time of een ruimte waar ze hun hobby uit kunnen oefenen. Een houten blokhut wordt vooral in tuinen geplaatst, maar tegenwoordig ziet u ze ook steeds vaker terug komen op campings of als tiny house. Een blokhut van hout is een stuk voordeliger dan een stenen huisje of kunststof tuinhuis en uiteraard geeft het veel meer gezelligheid en uitstraling.

- Verhoogd de waarde van uw woning;
- Is steviger dan een metalen, kunststof of prefab tuinhuis en geeft een robuustere indruk door de manier van opbouwen;
- Multifunctioneel toepasbaar. Bijvoorbeeld als tuinkantoor, sauna, recreatiewoning, hobbyruimte of als extra opbergruimte;
- Verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren;
- Naast standaard modellen ook als maatwerk verkrijgbaar. Dit is juist onze kracht;
- Of ontwerp met onze 3D-configurator uw droom maatwerk blokhut geheel naar eigen wensArtikelen 1 tot 10 van 512 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 • Lugarde blokhut met luifel zadeldak B58  De Lugarde blokhut type B58 is een absolute eyecatcher in uw tuin. Dit model / chalet heeft een gesloten gedeelte welke prima te gebruiken is als hobbyruimte, berging of tuinkantoor. Wat het meest opvalt aan model B58 is de ruime luifel aan de voorzijde. Geniet optimaal van uw tuin met vrienden, familie of buren. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, kleuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Woodpro blokhut garage platdak 26455  Stevige Blokhutbouw Garage met platdak

  Deze mooie houten garage met plat dak is stevig door zijn blokhutbouw. De ramen zijn voorzien van dubbel glas en de wanden gemaakt van eersteklas hoogwaardig Europees vurenhout. De dubbele garagedeuren zorgen dat u makkelijk in en uit kunt lopen in tegenstelling tot een kanteldeur.

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak 25120  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25120 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak 25105  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25105 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak 25191  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25191 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak 25155  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25155 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info
 • Lugarde moderne blokhut München  Het Lugarde tuinhuis/blokhut type Munchen is een handige berging met overkapping waar u een loungesetje onder kunt plaatsen. Het tuinhuis beschikt over een dubbele deur en uitzetraam voorzien van dubbelwandig glas. De dakbedekking is van hoogwaardig EPDM dakfolie dat zorgt voor een lange levensduur van uw blokhut/tuinhuis. Blokhut Munchen kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde blokhut Bonaire B54  De Lugarde blokhut type Bonaire B54 heeft een gezellige uitstraling en is een veelzijdige blokhut. Op warme zomeravonden biedt de veranda, die zich uitstrekt over de complete breedte, veel mogelijkheden. Denk aan een gezellige barbecue of een avond zitten met vrienden en familie. De blokhut heeft een groot oppervlakte van 25 m2 en kan opgedeeld worden in meerdere ruimtes. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, kleuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak + overkapping 25113  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25113 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info
 • Woodpro blokhut platdak + overkapping 25111  Woodpro is één van onze meest verkochte merken. Dit komt mede door de scherpe prijs en maatwerk mogelijkheden. De blokhut type 25111 is een semi-maatwerk blokhut die te verkrijgen is in diverse afmetingen oplopend met 50 cm. U mag zelf bepalen op welke plek een gekozen raam en/of deur in de wand wordt gezaagd. Tevens is deze Woodpro blokhut samen te stellen met of zonder overkapping. Ook kunt u kiezen tussen een wanddikte van 28 mm of 44 mm, een zadeldak of platdak en er zijn diverse houtbehandelingen mogelijk. 

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 512 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15