Abonneren op RSS-feed

Blokhut te koop

Een blokhut kopen doet u voordelig bij Blokhutspecialist. Of het nu gaat om een standaard model of een blokhut te koop op maat? Wij leveren het gehele assortiment uit eigen productie en diverse merken zoals o.a. Woodvision, Lugarde, Hillhout, Tuindeco, Biancasa, Grandcasa. Onze maatwerk modellen worden tegen een scherpe prijs aangeboden omdat we zonder tussenhandelaar leveren. In deze categorie vindt u een keuze uit standaard en maatwerk blokhutten die te koop zijn tegen zeer scherpe prijzen.

 

8 artikel(en)

per pagina

 • Grandcasa blokhut Lafeu Colorado  De blokhut type Lafeu Colorado is een charmante blokhut die veel sfeer biedt aan uw tuin. Dit model wordt vaak gebruikt als berging maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt. De blokhut is uitgevoerd met een mansardedak, bedekt met dakshingles. De dakshingles zijn leverbaar in verschillende kleuren. De deur en het raam zijn voorzien van echt glas. Blokhut Lafeu Colorado kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut Royal 335  De blokhut type Royal 335 is een populair model. De blokhut heeft een charmante uitstraling door zijn schilddak. Het dak is bedekt met dakshingles welke leverbaar zijn in diverse kleuren. De dubbele deur aan de voorzijde van de blokhut en het uitzetraam zijn voorzien van echt glas. Blokhut Royal 335 kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut Thaisa Royal  De blokhut type Thaisa Royal is een charmante aanwinst voor uw tuin. Door zijn bescheiden afmeting is hij geschikt voor vele tuinen. Dit model wordt vaak aangeschaft als berging. De deur en het raam zijn voorzien van echt glas. Blokhut Thaisa Royal beschikt standaard over dakshingles. De dakshingles zijn leverbaar in verschillende kleuren. Blokhut Thaisa Royal kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut Ophelia Colorado  De blokhut type Ophelia Colorado is een prachtige blokhut die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een recreatiewoning of tuinkantoor.  Onder de luifel aan de voorzijde van de blokhut bevinden zich twee uitzetramen en in het midden de enkele deur die toegang biedt tot de blokhut. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas. Bij model Ophelia Colorado worden standaard dakshingles geleverd welke leverbaar zijn in diverse kleuren. Blokhut Ophelia Colorado kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut Royal 300  De blokhut type Royal 300 is een blokhut die vaak als berging wordt gebruikt en tegelijkertijd een sfeervolle uitstraling geeft aan uw tuin. Door de dubbele deuren kunt u gemakkelijk grotere voorwerpen gemakkelijk naar binnen en buiten vervoeren. De dubbele deuren zijn voorzien van glas. De blokhut is standaard voorzien van dakshingles welke in verschillende kleuren leverbaar zijn. Blokhut Royal 300 kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut Asher Colorado  De blokhut type Asher Colorado is een luxe, robuuste blokhut die voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een ruime berging, recreatiewoning of tuinkantoor. Onder de luifel aan de voorzijde van de blokhut bevinden zich twee uitzetramen en in het midden de enkele deur die toegang biedt tot de blokhut. De ramen en deuren zijn voorzien van echt glas. Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. Blokhut Asher Colorado kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Blokhut Malva 260x150 cm - 19mm Tuindeco

     

  - Houtdikte: 19mm
  - Houtsoort:
   onbehandeld vuren 
  - Afmeting (bxd): 
  260x150 cm
  - Totale funderingmaat (bxd):
  248x138 cm
  - Totale hoogte: 
  245 cm
  - Glas: enkel glas 
  - Dakbedekking standaard bij levering: 
  dakleer 
  - Houten vloer: 18mm inclusief

  Blokhut Malva wordt geleverd met losse roedes voor ramen en deuren.  
  TIP: Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren wij u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken. 

  Blokhut Malva  wordt gratis geleverd door heel Nederland. 

  Meer info
 • Blokhut Irina 200x155 cm - 19mm Tuindeco

     

  - Houtdikte: 19mm
  - Houtsoort:
   onbehandeld vuren 
  - Afmeting (bxd): 
  200x155 cm
  - Totale funderingmaat (bxd): 
  188x143 cm
  - Totale hoogte: 
  217 cm
  - Dakbedekking standaard bij levering: 
  dakleer 

  TIP: Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren wij u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken. 

  Blokhut Irina wordt gratis geleverd door heel Nederland. 

  Meer info

8 artikel(en)

per pagina