Cottage blokhut met een overkapping aan de zijkant.

Bent u op zoek naar een Cottage blokhut met een overkapping aan de zijkant? Bij ons bent u aan het juiste adres. Of u nou van plan bent de blokhut als opslag te gebruiken of als bijvoorbeeld tuinkantoor of tuinkamer, voor ons is dit allemaal te realiseren. Geniet ook van uw eigen overkapping bij uw blokhut waar u heerlijk onder kan zitten. Vraag eens naar onze mogelijkheden en opties op de verschillende blokhutten.

Bij de blokhutspecialist is alles mogelijk op het gebied van maatwerk.
U kunt onder de producten kiezen voor een artikelvraag, offerte aanvraag of maatwerkaanvraag.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.7 artikel(en)

per pagina

 • Blokhut zadeldak Hoorn

  Deze maatwerk blokhut type Hoorn is afgebeeld met een zadeldak, een enkele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Functionele Engelse cottage blokhut met overkapping. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Loozen

  Deze maatwerk blokhut type Loozen is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Engelse cottage blokhut met typisch steil dak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Paardenverblijf zadeldak Werkendam

  Deze maatwerk blokhut type Werkendam is afgebeeld met een zadeldak, een gegalvaniseerde 2-delige staldeur en een verluchtingsraam. Dakbedekking asfaltshingels, leverbaar in diverse kleuren. Stijlvol paardenverblijf voorzien van zeer stevige smeedijzeren deuren. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met zijluifel Nieuwegein

  Deze maatwerk blokhut type Nieuwegein is afgebeeld met een zadeldak, zijluifel, 1 enkele deur, 1 uitzetraam en 1 raam met grote doorkijk. Allen uitgevoerd in dubbelwandig glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 300x200cm met een zijluifel van 300x450cm. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met zijluifel Hoofddorp

  Deze maatwerk blokhut type Hoofddorp is afgebeeld met een zadeldak en zijluifel, 1 dubbele deur en 2 vaste ramen met ventilatierooster uitgevoerd in dubbel glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 300x400cm met een zijluifel van 300x350cm. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met zijluifel Blaricum

  Deze maatwerk blokhut type Blaricum is afgebeeld met een zadeldak, zijluifel, inpandige luifel, 2 dubbele deuren en 2 vleugelramen. Alles is uitgevoerd in dubbel glas.
  De afmeting van de afgebeelde blokhut is 500x500cm met een zijluifel van 500x300cm. De inpandige luifel heeft een afmeting van 100x250cm. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met inpandige veranda Breukelen

  Deze maatwerk L-vormige blokhut type Breukelen is afgebeeld met een zadeldak en inpandige veranda, een dubbele deur, 1 enkele dichte deur en 3 vaste ramen met ventilatierooster. Alles uitgevoerd in dubbel glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut met inpandige veranda is 600x700cm waarvan de veranda 300x400cm is. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info

7 artikel(en)

per pagina