Kapschuur chalet

Een chalet als kapschuur kopen?


Een kapschuur chalet staat zeer mooi in een landelijke omgeving. Door zijn hoge nok valt deze mooi op en heeft u veel ruimte binnen en onder de eventuele veranda. Bent u benieuwd welke modellen we voor u hebben geselecteerd? Bekijk hieronder ons aanbod kapschuur chalet. Omdat wij deze uit voorraad kunnen leveren, kunnen wij er ook voor zorgen dat de levertijd niet lang is en de prijzen laag. Stelt u toch liever uw eigen opties samen? Kijk dan bij onze maatwerk chalet.

Onze houten kapschuur chalet wordt standaard geleverd als een bouwpakket. Wilt u toch liever de bouw uitbesteden aan ons? Dat kan! U kunt dan kiezen voor onze optie montage, zodat wij onze monteurs bij u langs laten komen om de chalet geheel op te bouwen.

Mocht u nog vragen, extra informatie of advies willen hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Dit kan via de telefoon of per mail. Onze medewerkers geven u graag advies en informatie. Wij zouden het ook fijn vinden om u een keer te mogen ontvangen in onze showroom. Hiervoor kunt u het beste een afspraak maken met ons, zodat u zeker weet dat er een medewerker beschikbaar is.