Chalet schilddak

Een houten chalet schilddak is weer even net iets anders dan standaard. Bij de blokhutspecialist vindt u chalets met een schilddak die speciaal door ons geselecteerd zijn. Het schilddak geeft de chalet een mooie, aparte en luxe uitstraling. In ons aanbod vindt u zowel standaard bouwwerken als maatwerk chalets. Door het leveren van maatwerk kunnen wij aan vrijwel ieders wens voldoen. Bent u al een tijdje op zoek naar dat ene chalet die precies aan uw wensen voldoet, en heeft u deze nog niet kunnen vinden? Kom dan naar de Blokhutspecialist. Wij realiseren uw wensen graag. 
In onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D samen te stellen. Samen bespreekt u uw wensen, aan de hand van deze wensen wordt er dan een 3D tekening gemaakt met passende offerte. Dit geeft u als klant een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en u weet precies waar u aan toe bent. 
Bekijk ons aanbod van o.a. Lugarde en Grandcasa, of vraag een van onze medewerkers om advies. 3 artikel(en)

per pagina

 • Grandcasa blokhut schilddak Waalwijk

  Deze maatwerk blokhut type Waalwijk is afgebeeld met een schilddak, dubbele deur en 2 vleugelramen voorzien van dubbel glas. Mooie exclusieve blokhut die status en luxe uitstraalt. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Waalwijk kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Merida

  Meer info
 • Lugarde blokhut Prima Fifth Avenue Duo Mega Maxi  De Lugarde blokhut type Prima fifth avenue duo mega maxi is een unieke, ruime blokhut. De blokhut/tuinhuis beschikt over een berging aan de rechterzijde waarin een enkele deur bevestigd is. Alle ramen en deuren van dit model zijn voorzien van dubbele beglazing. Standaard wordt dit model geleverd met dakshingles (kleur naar wens). Verder kan de blokhut uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde blokhut Prima PR19  Het Lugarde tuinhuis type PR19 is een klassieke, charmante verschijning voor in uw tuin. Door zijn afmeting en het vele lichtinval zijn de mogelijkheden eindeloos. Het tuinhuis kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, kleuren, isolaties en kan standaard geproduceerd worden in de volgende afmetingen:

  * Mogelijke gevelbreedte's (voorzijde): 180, 240, 300, 360, 420, 480 en 540 cm
  * Mogelijke dieptematen (zijkant): 180, 240, 300, 360, 420, 480 en 540 cm

  Meer info

3 artikel(en)

per pagina