Flexwood houten garage zadeldak Didam


Houten garage met zadeldak en vaste ramen


De Flexwood maatwerk garage, met zadeldak is een ruime garage met twee vaste ramen (dubbelglas) bovenin de nok. Je kan er prima je auto in kwijt. Door de grote afmeting is er genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld fietsen te stallen. Kies voor de optie van een enkele zijdeur te plaatsen om de fietsen makkelijker de garage in en uit te halen.

Availability: Niet in voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Ruime Houten Garage van Flexwood

Dit is onze maatwerk Flexwood houten garage, type Didam. Door de technische bouw van een blokhut is deze robuust. Deze garage heeft twee compartimenten. Door de dubbele houten garagedeuren is deze makkelijk te betreden met de auto.

De afmetingen op de afbeelding zijn (bxd) 650x900 cm. De wandhoogte is 229 cm en de dikte is 44mm. Hiervoor is eersteklas Midden-Europees vurenhout gebruikt. De keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken zorgen ervoor dat het hout aan de onderkant iet gaat rotten omdat het in aanraking komt met vocht.

Het zadeldak wat standaard wordt geleverd met een bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart) heeft een helling van 17 graden en een dakoversteek van 23 cm. 

Voor een natuurlijke lichtinval is er gebruikt gemaakt van twee vaste draai en draai-kiep ramen van gelamineerd hout (dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt). Deze zijn voorzien van dubbel glas. De enkel garagedeur biedt het gemak om de garage te betreden zonder de dubbele deur te openen. 

Het raam- en deurbeslag, de montage- en bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. Door de moeilijkheidsgraad van de opbouw van deze Flexwood blokhut garage type Dieren, adviseren wij om dit bouwwerk inclusief montage te bestellen. Voor de doe-het-zelver wordt er ook een montagehandleiding meegeleverd. 

Ontwerp je liever naar eigen wens je houten garage? Er zijn vele opties mogelijk zoals extra ramen, aanleggen van een verticale balustrade of heb je liever een buitenvloer van Lariks hout? Bekijk hiernaast alle product opties.

De blokhut/garage type Didam wordt geleverd incl.: dubbel glas, keteldrukgeïmpregneerde funderingsbalken, dakshingles (kleur naar keuze), raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en baisis montage handleidingVanwege de moeilijkheidsgraad van de opbouw adviseren wij om dit bouwwerk incl montage te bestellen.

Productdetails zoals afgebeeld:

Breedtemaat: van 300 cm tot 650 cm (andere maten op aanvraag)

Dieptemaat: van 300 cm tot 900 cm (andere maten op aanvraag)
Wanddikte: 44 mm (68 mm heeft een meerprijs van 30%)
Wandhoogte: 229 cm
Dakhelling: 17 graden (grotere dakhellingen tegen meerprijs mogelijk)
Ramen: Vast, kiep en draai-kiep ramen 
Deuren: Enkel, dubbel, garage deuren 
Daktype: Zadeldak
Dakoversteek: 23 cm
Houtsoort: Eersteklas midden-europees vurenhout 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Didam wordt standaard geleverd met:

Dubbel glas, montagemateriaal, keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken, biumen dakshingles rood, groen of zwart, raam- en deurbeslag, bevestigingsmaterialen en montage handleiding.

______________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen
  Ruime keuze uit houtbehandelingen

____________________________________________________________

Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!


Deuren
Wilt u een enkele deur of heeft u liever een openslaande dubbele deur op maat? Bekijk hier ons overzicht deuren.


Ramen
Wilt u een éénvoudig vast raam of een draai-kiep raam op maat met of zonder roedes? Bekijk hier de mogelijkheden.


Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden