Grandcasa blokhut Lafeu ColoradoDe blokhut type Lafeu Colorado is een charmante blokhut die veel sfeer biedt aan uw tuin. Dit model wordt vaak gebruikt als berging maar kan natuurlijk ook voor andere doeleinden worden gebruikt. De blokhut is uitgevoerd met een mansardedak, bedekt met dakshingles. De dakshingles zijn leverbaar in verschillende kleuren. De deur en het raam zijn voorzien van echt glas. Blokhut Lafeu Colorado kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut (bxd): 264x264 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)  

Wanddikte:
33 mm (ook in 34, 44, 68 en 90 mm op aanvraag mogelijk)
Totale hoogte: 
288 cm
Wandhoogte: 208 cm
Ramen: 
1x uitzetraam
Deur(en): 
1x enkele loopdeur type D3
Dakoversteek: zijkant 16 cm, achterkant 12 cm, voorzijde 36 cm

Daktype:
mansardedak
Houtsoort: eersteklas vurenhout uit noordelijke landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De blokhut type Lafeu Colorado wordt geleverd incl.: opbouwbeschrijving, echt glas 4 mm, dakshingles (kleur naar keuze), hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.
____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Ramen en deuren
Heeft u liever een ander type raam of deur? Deze zijn te verkrijgen in de Comfort en Premium uitvoering? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden.Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden