Kapschuur Garage

Als u op zoek bent naar een eyecatcher in uw tuin dan is de Kapschuur Garage een aanrader. Het gemak van een Garage, maar dan aan de voorkant open. Het heeft veel weg van een Carport. Het grote verschil zit hem in de wanden. Een Kapschuur heeft altijd een achterwand en optionele zijwanden. 

Het dak is over het algemeen een Asymmetrisch dak. Dat wil zeggen dat de schuine dakvlakken niet dezelfde lengte hebben. Het kan ook voorkomen dat de dakvlakken een andere hoogte hebben.

Een Kapschuur Garage is ideaal voor het beschermen van uw voertuig tegen weersinvloeden. U ziet ze ook vaak op een boerenerf waar werktuig in de Kapschuur staat opgeslagen. Ook past een Kapschuur in de achtertuin om bijvoorbeeld als overdekt terras te gebruiken waar u heerlijk kunt loungen op een zwoele zomeravond. Het asymmetrische dak biedt met zijn verschillende dakvlak lengtes, schaduw, maar er valt ook licht naar binnen.2 artikel(en)

per pagina

 • Tuindeco blokhut garage-kapschuur Nysse 600x600 cm - 70mm

  Houten Kapschuur Garage van Tuindeco

  Deze Tuindeco houten garage, type Nysse, wordt ook wel een kapschuur genoemd. Dit is een schuur met een open zijdes. In dit geval is de voorkant open. Bij dit type is er ruimte voor twee auto’s. Het bouwsysteem is blokhut, robuust dus.

  Het onbehandelde vurenhout heeft een dikte van 70mm. De totale afmeting van de houten garage/kapschuur is (bxd) 600x600 cm. Overweeg je een fundering aan te leggen, gebruik dan deze afmeting voor je funderingsbalken: (bxd) 580x580 cm. De totale hoogte is 336 cm.

  Het zadeldak wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). De kapschuur heeft een doorrijhoogte van 208 cm.

  Het hang- en sluitwerk, de opbouwbeschrijving en de bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd.

  Heeft je Tuindeco houten garage/kapschuur, type Nysse, fundering nodig? Of heb je liever Aqua dakpannen van metaal met een aluminium zink coating? Bekijk hieronder nog meer opties bij Product Opties.

  Productdetails zoals afgebeeld:

  - Houtdikte: 70 mm
  - Houtsoort: 
  Onbehandeld vuren
  - Afmeting blokhut (bxd): 
  600x600 cm
  - Totale funderingmaat (bxd): 
  580x580 cm
  - Totale hoogte: 
  370 cm 
  - Doorrijhoogte: 
  ca. 208 cm
  - Dakbedekking standaard bij levering: 
  dakshingles (kleur naar keuze) 

  De Tuindeco Garage-Kapschuur Nysse wordt standaard geleverd met:

  Dakshingles, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.  Meer info
 • Lugarde garage Calais  Houten Garage met aangebouwde Kapschuur

  De Houten Garage is dankzij haar ruime afmeting veelzijdig inzetbaar. Garage Calais beschikt over een berging aan de rechterzijde en een overkapping aan de linkerzijde. De berging is voorzien van een enkele deur en een uitzetraam, beide voorzien van dubbele beglazing. Er zijn diverse opties beschikbaar voor de Houten Garage.

  Meer info

2 artikel(en)

per pagina