Zonder overkapping

Bent u op zoek naar een houten garage zadeldak zonder overkapping? Bekijk dan eens onderstaande modellen. Op deze pagina vindt u ons aanbod houten garages met een zadeldak zonder overkapping. Zowel standaard modellen als maatwerk bouwwerken.

Bij de Blokhutspecialist bieden wij kwaliteitsbouwwerken aan tegen een scherpe prijs. Wij leveren o.a. de bekende merken: Lugarde, Woodpro en Interflex. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan een ieders wens voldoen. Niets is ons te gek. Bepaal zelf de afmetingen, wanden, daktype, dakbedekking, ramen, deuren, kleuren en isolatie.

In onze overdekte, verwarmde showroom in Zevenaar of Capelle aan den IJssel is het mogelijk om samen met een van onze adviseurs een 3D tekening te ontwerpen. U bespreekt samen uw wensen en aan de hand van uw wensen wordt er dan een 3D tekening ontworpen met passende offerte. Zo krijgt u een duidelijk beeld van het gewenste bouwwerk en weet u direct waar u aan toe bent.

Standaard worden onze houten blokhutten, tuinhuizen, garages, overkappingen en houten chalets geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw houten garage zadeldak zonder overkapping zelf op te bouwen? Geen probleem, kies dan voor de optie montage. Onze ervaren monteurs bouwen uw garage dan snel en vakkundig voor u op.


Ons blog 'dit moet je weten voor het kopen van een Houten Garage' staat vol met voor- en nadelen, tips en adviezen, voor het kopen van een Houten Garage

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Interflex blokhut garage 3352 zadeldak 330x520cm 40mm.

  Afmeting blokhut garage 3352 zadeldak:

  - Houtdikte: 40mm
  - Totale blokhut (bxd): 330x520 cm
  - Totale funderingmaat (bxd): 310x500cm
  - Totale hoogte: 297 cm
  - Dakbedekking: Bitumen dakshingles (kleur naar keuze) 
  - 1 dubbele openslaande garagedeur
  - 1 enekel zijdeur
  - 2 uitzetramen

  De blokhut wordt geleverd incl.:

  Opbouwbeschrijving, echt glas, dakshingles, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen. 

  Meer info
 • Lugarde garage zadeldak G5

  Stijlvolle Houten Garage met optie om een zolder aan te leggen

  Bent u opzoek naar een ruime Houten Garage waar u naast uw auto ook genoeg ruimte over heeft voor uw loungeset en Green Egg op te bergen? De zijdeur en de ramen zorgen voor lichtinval. Door het Zadeldak is er ruimte voor het plaatsen van een zolder. Zo benut u de Garage optimaal. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties. Wilt u enkel een overkapping voor uw auto neem dan een kijkje in onze categorie Houten Carport.

  Meer info
 • Lugarde garage zadeldak G9

  Charmante Houten Garage met inpandige berging

  Bent u opzoek naar een charmante Houten Garage waar u naast het stallen van uw auto ook nog ruimte is voor een Berging. Deze Berging kan ook ingebruik worden genomen als tuinhuisje of tuinkantoor. Er is genoeg ruimte voor het opbergen van tuinmeubilair of u kunt er een hobby ruimte van maken. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties.

  Meer info
 • Flexwood houten garage zadeldak Didam

  Houten garage met zadeldak en vaste ramen

  De Flexwood maatwerk garage, met zadeldak is een ruime garage met twee vaste ramen (dubbelglas) bovenin de nok. Je kan er prima je auto in kwijt. Door de grote afmeting is er genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld fietsen te stallen. Kies voor de optie van een enkele zijdeur te plaatsen om de fietsen makkelijker de garage in en uit te halen.

  Meer info
 • Flexwood blokhut garage zadeldak Dieren

  Robuuste Houten Garage te gebruiken als paardenstal 

  De ruimte die deze maatwerk garage biedt is oneindig. Door zijn 2 dubbele openslaande garagedeuren ga je bijvoorbeeld met gemak je paarden op stal zetten. In de kleine ruimte is er genoeg ruimte voor je paarden spullen op te bergen. U kunt aan de hand van de opties je Garage aanpassen naar eigen wens.

  Meer info
 • Flexwood houten garage zadeldak Groenveld  Robuuste maatwerk Houten Garage

  Bent u opzoek naar een Houten Garage met Zadeldak waarbij u de auto met gemak naar binnen rijdt door de dubbele openslaande Garagedeuren? De enkele zijdeur maakt het gemakkelijk om even snel je telefoon uit de auto te halen. De Flexwood Houten Garage is uit te breiden met diverse opties.

  Meer info
 • Flexwood houten garage Classic 545

  Klassieke Houten Garage met stalen kanteldeur

  Ben je opzoek naar een robuuste garage? De stalen kanteldeur maakt deze houten garage Classic. Naast de ruimte voor één auto te stallen is er nog genoeg ruimte over om bijvoorbeeld je tuinmeubilair op te bergen. Deze garage kan je met diverse opties uitbreiden. Pak snel je grasmaaier uit de garage door een enkele zijdeur als optie toe te voegen. De houten garage kan standaard geproduceerd worden vele afmetingen.

  Meer info
 • Lugarde garage Kent G7  Moderne Houten Garage met dubbele elektrische deuren

  De moderne dubbele garage met blokhut bouwsysteem, is een robuuste houten garage vervaardigd van hoogwaardig vurenhout. De enkele zijdeur maakt het mogelijk de garage te betreden zonder dat je de elektrische garagedeur omhoog hoeft te doen. Er zijn genoeg opties om de houten garage naar eigen wens samen te stellen.

  Meer info
 • Lugarde garage Birmingham  Luxe Houten Garage met elektrische Garagedeur

  Opzoek naar een Luxe Houten Garage? Dan is deze ruime Lugarde Garage zeker wat voor u. De elektrische Garagedeur wordt bediend door één van de twee afstandsbedieningen. De berging voorzien van twee ramen die voor lichtinval zorgen, heeft een enekele deur met een groot raam. De Lugarde Garage is uit te breiden met diverse opties.

  Meer info
 • Lugarde garage Kentucky G1  Ruime Houten Garage van hoogwaardig Vurenhout

  Bent u opzoek naar ruimte en licht in uw Houten Garage? Deze Garage heeft het allemaal. Door de dubbele openslaande Houten Garage deuren rijd je met gemak je auto naar binnen. En door de enkele zijdeur met HR++ glas, haalt u gemakkelijk de grasmaaier uit de Garage. Door de twee zijramen komt er veel licht naar binnen. Dit is de ideale Houten Garage als u opzoek bent naar een mooie garage met ruimte en veel natuurlijk licht.

  De Houten Garage is uit te breiden met diverse opties om hem zo nog meer naar eigen wens te samenstellen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 16 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2