Houten recreatiewoning zadeldak

Bent u al aan het wegdromen over die heerlijke vakantie in uw eigen houten recreatiewoning zadeldak? Kom dan snel langs bij de Blokhutspecialist en laat die droom werkelijkheid worden. Een houten recreatiewoning zadeldak wordt ook wel vaak puntdak genoemd. Een zadeldak geeft de blokhut een knusse, gezellige uitstraling. Naast de modellen met platte daken, worden zadeldaken het meest verkocht. De houten recreatiewoningen met zadeldak die zijn weergeven op deze pagina zijn allemaal maatwerk producten van hoge kwaliteitsmerken Lugarde en Flexwood. Het kopen van een houten recreatiewoning zadeldak is bij ons zeer eenvoudig. Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs en deel met hen uw wensen. Zij zetten uw wensen om in een bouwtekening en u ontvangt een passende offerte op maat. Laat uw wensen de vrije loop, niets is ons te gek! U kunt bij ons uw houten recreatiewoning zadeldak samenstellen zoals u dat wilt. U kunt o.a. kiezen uit de hoogte en aantal graden van het dak, de breedte en diepte van het bouwwerk, verschillende houtsoorten, ramen, deuren, isolatie en dakgoten. Het kan zijn dat u zelf geen mogelijkheid hebt uw recreatiewoning zadeldak zelf op te bouwen. Kies dan voor de optie montage. Onze vakkundige monteurs bouwen uw recreatiewoning graag voor u op. Heeft u verder nog vragen en/of opmerkingen over een houten recreatiewoning zadeldak? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of mail, of kom gezellig langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar. (Voor een bezoek aan onze showroom graag van tevoren een afspraak inplannen. Zo weet u zeker dat u direct geholpen wordt door een van onze medewerkers.)

6 artikel(en)

per pagina

 • Flexwood blokhut zadeldak Weidum

  Deze maatwerk blokhut type Weidum is afgebeeld met een zadeldak, een premium enkele deur met driepuntsluiting, 5 draai-kip ramen voorzien van dubbel glas. Klassiek weekendhuis of zomerverblijf zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood houten chalet zadeldak Denekamp

  Deze maatwerk blokhut type Denekamp is afgebeeld met een zadeldak, inpandige luifel, fliering, binnentrap, 1 enkele buitendeur, 1 enkele binnendeur, 3 enkele draai/kiep ramen, 2 dubbele draai/kiep ramen allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief verdiepingsvloer en binnen wanden. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Welsum

  Deze geweldige grote blokhut / chalet is een echte eyecatcher met zijn balkon en grote dakoversteek rondom . Deze blokhut type Welsum is uitgevoerd met een volledige verdiepingsvloer en tal van binnenruimte's die geheel naar eigen wens is in te delen (mits het technisch haalbaar is). De blokhut chalet is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weiberg

  Deze maatwerk blokhut type Weiberg is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 9 draai-kiepramen en 1 vast raam voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Wekerom


  Deze maatwerk blokhut chalet type Wekerom is afgebeeld met een zadeldak, 2 enkele buiten deuren, 3 binnendeuren, 7 grote vaste ramen en 3 draai-kiep ramen. Allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief binnenwanden, ramen, deuren en dakshingles. Dit model wordt ook wel een woonblokhut of houten chalet met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Welsrijp

  Deze maatwerk blokhut type Welsrijp is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 6 dubbel draai-kiep ramen en 2 enkele ramen voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Let op! Dit model wordt geleverd zonder dakramen en rieten dak.

  Meer info

6 artikel(en)

per pagina