Abonneren op RSS-feed

Recreatiewoning kopenHouten recreatiewoning

Bent u van plan een houten recreatiewoning te kopen? Bij de Blokhutspecialist heeft u een ruime keus en ongekende mogelijkheden om uw eigen bouwwerk samen te stellen. Creeer uw eigen stulpje voor bijvoorbeeld de vakanties en de weekenden. Geniet ieder weekend of vakantie weer van uw eigen heerlijke, houten droomhuis. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kijk ook eens naar chalet en blokhut. Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of opmerkingen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar.

Houten recreatiewoning beitsen?

Wilt u een persoonlijke tint geven aan uw eigen houten recreatiewoning op maat? Dan is er de mogelijkheid om deze te beitsen met professionele beits van het merk Koopmans of Jotun. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod aan kleuren en combinaties en verschillende soorten beits. Laat u informeren door één van onze medewerkers. Uiteraard kunnen we ook het maatwerk bouwwerk een behandeling geven in de fabriek. Vraag naar onze mogelijkheden.

Houten recreatiewoning als bouwpakket of laten monteren?

Een houten recreatiewoning wordt standaard geleverd als een bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Indien u geen mogelijkheid heeft of bijvoorbeeld geen tijd heeft om de houten recreatiewoning zelf op te bouwen, kunt u bij de Blokhutspecialist altijd kiezen voor de optie montage. Het bouwwerk wordt dan opgebouwd door onze professionele monteurs. Wij kunnen eventueel ook de schroeffundering verzorgen.

Houten recreatiewoning kopen?

Heeft u de wens om een houten recreatiewoning te kopen of heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het bouwwerk? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Ook nodigen wij u graag uit om eens binnen te wandelen in onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina