Abonneren op RSS-feed

Recreatiewoning kopenHouten recreatiewoning

Bent u van plan een houten recreatiewoning te kopen? Bij de Blokhutspecialist heeft u een ruime keus en ongekende mogelijkheden om uw eigen bouwwerk samen te stellen. Creeer uw eigen stulpje voor bijvoorbeeld de vakanties en de weekenden. Geniet ieder weekend of vakantie weer van uw eigen heerlijke, houten droomhuis. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kijk ook eens naar chalet en blokhut. Neem gerust contact met ons op voor vragen en/of opmerkingen. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar.

Houten recreatiewoning beitsen?

Wilt u een persoonlijke tint geven aan uw eigen houten recreatiewoning op maat? Dan is er de mogelijkheid om deze te beitsen met professionele beits van het merk Koopmans of Jotun. U heeft de keuze uit een uitgebreid aanbod aan kleuren en combinaties en verschillende soorten beits. Laat u informeren door één van onze medewerkers. Uiteraard kunnen we ook het maatwerk bouwwerk een behandeling geven in de fabriek. Vraag naar onze mogelijkheden.

Houten recreatiewoning als bouwpakket of laten monteren?

Een houten recreatiewoning wordt standaard geleverd als een bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Indien u geen mogelijkheid heeft of bijvoorbeeld geen tijd heeft om de houten recreatiewoning zelf op te bouwen, kunt u bij de Blokhutspecialist altijd kiezen voor de optie montage. Het bouwwerk wordt dan opgebouwd door onze professionele monteurs. Wij kunnen eventueel ook de schroeffundering verzorgen.

Houten recreatiewoning kopen?

Heeft u de wens om een houten recreatiewoning te kopen of heeft u nog vragen en/of opmerkingen over het bouwwerk? U kunt altijd contact opnemen met één van onze medewerkers. Ook nodigen wij u graag uit om eens binnen te wandelen in onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Grandcasa blokhut wolfskap Sambeek

  Deze maatwerk blokhut type Sambeek is afgebeeld met een wolfskap, drie dubbele deuren, een enkele deur, een vleugelraam en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Typisch Engelse heritage blokhut met bijhorend wolfskap. Mooie, ruime 2-delige blokhut. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Sambeek kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Guernsey

  Meer info
 • Lugarde blokhut platdak B32  Lugarde blokhut type B32 is een moderne blokhut met een bijzondere L-vorm. De blokhut is verdeeld over twee aparte ruimtes met een tussendeur. De vele ramen, welke voorzien zijn van dubbel glas, zorgen voor veel licht-inval. De blokhut is zeer geschikt als kantoorruimte of hobbykamer. Het platte dak is afgewerkt met EPDM folie dat garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren, overkappingen en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde blokhut met overkapping platdak B56  Lugarde blokhut type B56 is een ruime, stijlvolle blokhut met een strakke uitstraling en veel mogelijkheden.De blokhut heeft een oppervlakte van 33 m² welke verdeeld zijn over twee aparte ruimtes. De grootste kamer beschikt over twee ramen en een dubbele deur welke voorzien zijn van dubbel glas. Zo kijkt u heerlijk uw tuin in en heeft u ook veel licht-inval in deze ruimte. De kleinere ruimte kan prima dienen als berging. Onder de mooie, brede overkapping zit u prima beschut. Het platte dak is afgewerkt met EPDM folie dat garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Welsum

  Deze geweldige grote blokhut / chalet is een echte eyecatcher met zijn balkon en grote dakoversteek rondom . Deze blokhut type Welsum is uitgevoerd met een volledige verdiepingsvloer en tal van binnenruimte's die geheel naar eigen wens is in te delen (mits het technisch haalbaar is). De blokhut chalet is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weiberg

  Deze maatwerk blokhut type Weiberg is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 9 draai-kiepramen en 1 vast raam voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Wekerom


  Deze maatwerk blokhut chalet type Wekerom is afgebeeld met een zadeldak, 2 enkele buiten deuren, 3 binnendeuren, 7 grote vaste ramen en 3 draai-kiep ramen. Allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief binnenwanden, ramen, deuren en dakshingles. Dit model wordt ook wel een woonblokhut of houten chalet met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weidum

  Deze maatwerk blokhut type Weidum is afgebeeld met een zadeldak, een premium enkele deur met driepuntsluiting, 5 draai-kip ramen voorzien van dubbel glas. Klassiek weekendhuis of zomerverblijf zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Lugarde blokhut Timo  Blokhut Lugarde type Timo is een zeer ruim opgezette blokhut die gebruikt kan worden voor verschillende doeleinden. De blokhut is goed geisoleerd dankzij haar 44mm dikke vurenhouten wanden en daarom ook zeer geschikt als tuinkantoor of recreatiewoning. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties. De standaardvariant van Timo beschikt over een ruime veranda waar u een loungeset of tuinset onder kan plaatsen. De ramen en deuren van deze luxe blokhut zijn standaard voorzien van dubbel glas. 

  Meer info
 • Flexwood houten chalet zadeldak Denekamp

  Deze maatwerk blokhut type Denekamp is afgebeeld met een zadeldak, inpandige luifel, fliering, binnentrap, 1 enkele buitendeur, 1 enkele binnendeur, 3 enkele draai/kiep ramen, 2 dubbele draai/kiep ramen allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief verdiepingsvloer en binnen wanden. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Welsrijp

  Deze maatwerk blokhut type Welsrijp is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 6 dubbel draai-kiep ramen en 2 enkele ramen voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Let op! Dit model wordt geleverd zonder dakramen en rieten dak.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2