Interflex blokhut garage 3352 zadeldak 330x520cm 40mm

Houten Garage met Blokhut bouwsysteem


Wilt u een Houten Garage Kopen maar liever niet heel veel geld eraan kwijt zijn. Deze robuuste Garage biedt ruimte voor één auto en heeft twee ramen en een enkele zijdeur om de garage te betreden. Wel zo gemakkelijk om even snel de tuinstoelen te pakken. 


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3.001,00


Product opties
Productbeschrijving
Details

Interflex Houten garage 3352 met Zadeldak

Deze Interflex houten garage, type 3352, is het kleine broertje van het Type 3755 van Interflex. De garage heeft de robuuste bouw van een blokhut en is geschikt voor het stallen van een auto. Het kwalitatieve Noord-Europese vurenhout heeft een wanddikte van 40mm en de totale wandhoogte is 260 cm.

De totale afmeting van de garage is (bxd) 330x520 cm. Als je een fundering wilt aanleggen heb je balken nodig met deze afmeting: (bxd) 310x500 cm. De totale hoogte is 297 cm. Het zadeldak wordt standaard geleverd zonder dakbedekking.

De enkele deur, met echt glas, is handig voor wat extra natuurlijk lichtinval. De twee kiep ramen zorgen voor nog meer lichtinval. De opbouwbeschrijving, de bevestigingsmaterialen en het hang- en sluitwerk worden standaard meegeleverd. 

Heeft u liever de afwerking van het hout in een andere kleur ? Of wilt u het hout laten impregneren? Maak de Interflex Houten Garage, type 3352,  naar eigen wens door opties uit te kiezen. Bekijk bij Product Opties de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk de Interflex Garage op maat te laten maken. Een ander dak erop of in de diepte nog een paar meter erbij? Vraag dan naar de mogelijkheden bij Snelle Offerte Aanvraag

Productdetails zoals afgebeeld:

- Houtdikte: 40mm

- Totale blokhut (bxd): 330x520 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 310x500cm
- Totale hoogte: 297 cm
- Dakbedekking: Meerprijs

- 1 dubbele openslaande garagedeur

- 1 enekel zijdeur

- 2 uitzetramen

De Interflex Garage 3352 wordt standaard geleverd met:

Echt glas, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.

   

Het is mogelijk om deze blokhut op maat te laten produceren zoals u het wenst. U heeft hierbij de keuze uit o.a. diverse wanddikte's, afmetingen, ramen, deuren, binnenwanden, dakbedekkingen en  dakvormen.
 

____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Kortingsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden