Interflex blokhut garage 3755 zadeldak 375x550cm 50mm

Houten Garage met dubbele openslaande Garagedeuren


Bent u opzoek naar een robuuste Houten Garage die met diverse opties is uit te breiden? Gemakkelijk te betreden is via de enkele zijdeur? En tevens natuurlijke lichtinval heeft? Zoek dan niet verder...


Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3.791,00

 Een maatwerk offerte aanvragen?

1: Uitgebreide maatwerk offerte samenstellen?: Klik hier

2: Maatwerk aanvragen voor dit model?: Gebruik tabblad ''Maatwerk aanvragen''

3: Mail: info@blokhutspecialist.nl

4: Bel: +31(0)10 - 820 88 09 

5: Bezoek onze showroom

Product opties
Productbeschrijving
Details

Interflex Houten Garage 

Deze Interflex houten garage, type 3755, heeft de technische bouw van een blokhut. Hierdoor is hij robuust. De dubbeldeurs houten garagedeur maakt het gemakkelijk om je auto naar binnen te rijden. Het kwalitatieve Noord-Europese vurenhout heeft een wanddikte van 50mm en de totale wandhoogte is 260 cm.

De totale afmeting van de garage is (bxd) 375x550 cm. Als je een fundering wilt aanleggen heb je balken nodig met deze afmeting: (bxd) 355x530 cm. De totale hoogte is 297 cm. Het zadeldak wordt standaard geleverd zonder dakbedekking.

De twee zijramen hebben een kiep functie. Ze zijn voorzien van echt glas. Ook de enkele zijdeur is voorzien van echt glas. Zo hoef je niet elke keer de dubbele garagedeur te openen als je bijvoorbeeld je telefoon bent vergeten in je auto.

De opbouwbeschrijving, de bevestigingsmaterialen en het hang- en sluitwerk worden standaard meegeleverd. 

Wil je de Interflex houten garage, type 3755, voorzien van bijvoorbeeld een sectionale garagedeur met elektrische aandrijving, (sectionaal wil zeggen dat de horizontale lamellen omhoog worden geschoven langs de rails, bij het openen van de garagedeur) of wil je in plaats van dakleer Onduvilla dakpanplaten (verkrijgbaar in rood, zwart of groen) laten plaatsen? Bekijk hieronder bij Product Opties de mogelijkheden.

Je kan natuurlijk ook kiezen voor je Interflex garage op maat. Nog een extra deur? Of juist meer ramen? Het kan allemaal. Vraag dan naar de mogelijkheden bij Snelle Offerte Aanvraag

Productdetails zoals afgebeeld:

Afmetingen:

- Houtdikte: 50mm
- Totale blokhut (bxd): 375x550 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 355x530cm
- Totale hoogte: 297 cm
- Dakbedekking: Meerprijs

De Interflex Garage 3755 wordt standaard geleverd met:

Echt glas, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en een opbouwbeschrijving.

   

Het is mogelijk om deze blokhut op maat te laten produceren zoals u het wenst. U heeft hierbij de keuze uit o.a. diverse wanddikte's, afmetingen, ramen, deuren, binnenwanden, dakbedekkingen en  dakvormen.
 

____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Kortingsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden