Bekijk alle modellen

Laat ons je helpen met het ontwerpen van een maatwerk blokhut, tuinhuisje, tuinkantoor, garage, overkapping of houten recreatiewoning. Vul het formulier in via de onderstaande button ''Offerte aanvragen'' en wij zullen spoedig contact met u opnemen.

Artikelen 1 tot 10 van 411 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 • Flexwood blokhut Silvia Cottage  De blokhut type Silvia Cottage is uitgevoerd met een cottage dak, bedekt met dakshingles. De dakshingles zijn leverbaar in verschillende kleuren. De deur is voorzien van echt glas. Blokhut Silvia kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Meer info
 • Flexwood blokhut garage zadeldak Dieren

  Robuuste Houten Garage te gebruiken als paardenstal 

  De ruimte die deze maatwerk garage biedt is oneindig. Door zijn 2 dubbele openslaande garagedeuren ga je bijvoorbeeld met gemak je paarden op stal zetten. In de kleine ruimte is er genoeg ruimte voor je paarden spullen op te bergen. U kunt aan de hand van de opties je Garage aanpassen naar eigen wens.

  Meer info
 • Flexwood houten garage zadeldak Didam

  Houten garage met zadeldak en vaste ramen

  De Flexwood maatwerk garage, met zadeldak is een ruime garage met twee vaste ramen (dubbelglas) bovenin de nok. Je kan er prima je auto in kwijt. Door de grote afmeting is er genoeg ruimte over voor bijvoorbeeld fietsen te stallen. Kies voor de optie van een enkele zijdeur te plaatsen om de fietsen makkelijker de garage in en uit te halen.

  Meer info
 • Flexwood houten chalet zadeldak Denekamp

  Deze maatwerk blokhut type Denekamp is afgebeeld met een zadeldak, inpandige luifel, fliering, binnentrap, 1 enkele buitendeur, 1 enkele binnendeur, 3 enkele draai/kiep ramen, 2 dubbele draai/kiep ramen allen voorzien van dubbel glas. Deze ruime blokhut is inclusief verdiepingsvloer en binnen wanden. Dit model wordt ook wel een woonblokhut met zadeldak genoemd. De blokhut op maat is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood veranda platdak Heemskerk

  Deze houten (aanbouw) overkapping is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Hasselo

  Deze houten overkapping type Hasselo is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren in combinatie met de glazen schuifwanden maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Overkapping Hasselo beschikt over achterwanden waar 2 uitzetramen in zitten en in de zijwand zit 1 vast raam. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood veranda platdak Hasselt

  Deze houten veranda type Hasselt is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de veranda helemaal af! De meeste veranda's worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Veranda Hasselt beschikt over dichte achterwanden aan 1 zijkant. Dit is uiteraard naar wens samen te stellen. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Helwijk

  Deze houten (aanbouw) overkapping type Helwijk is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Heusden

  Deze houten overkapping type Heusden is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Hem

  Deze houten (aanbouw) overkapping type Hem is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren in combinatie met de glazen schuifwanden maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 411 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15