Houten clubgebouwIn deze categorie vindt u ons aanbod van houten clubgebouwen. Ideaal voor uw club om uw hobby’s uit te oefenen en er lekker warmpjes bij te zitten als het buiten een keer wat frisser is. Een houten clubgebouw is ook ideaal om vergaderingen in te houden. Wat is er nou mooier om voor uw club een eigen blokhut te hebben wat zeer zeker niet te veel hoeft te kosten? De blokhutspecialist kan dit voor u realiseren.Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Blokhut zadeldak IJmuiden

  Deze maatwerk blokhut type IJmuiden is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur en twee vleugelramen voorzien van dubbel glas. Prachtige klassieke landschapsblokhut met in het midden een uitloop. Dit model is geschikt als chalet of tuinkantoor. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut platdak Laren

  Deze maatwerk L-vormige blokhut type Laren is afgebeeld met een plat dak, een dubbele deur, 1 enkele dichte deur,  2 dubbele draai-kiepramen, en 2 vaste ramen. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 350x700cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Stolwijk

  Deze maatwerk blokhut type Stolwijk is afgebeeld met een zadeldak en een inpandige luifel, 1 dubbele deur en 3 vleugelramen. Alle ramen en deuren worden voorzien van dubbel glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut  is 400x800cm. De inpandige luifel heeft een afmeting van 100x300cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met veranda Loosdrecht

  Deze maatwerk blokhut type Loosdrecht is afgebeeld met zadeldak en veranda over de gehele breedte, met balustrades en 3 brede vouwdeuren. De afmeting van de afgebeelde blokhut inclusief veranda is 850x550cm. De afmeting van de veranda is 850x250cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Maarssen

  Deze maatwerk blokhut type Maarssen is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 3 enkele draai-kiep ramen, 1 toilet uitzetraam, 1 enkele dichte deur, 1 dubbel draai-kiep raam en een zolderverdieping van 10,5 m2.  Alle ramen en deuren zijn voorzien van echt glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 500x600cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weiberg

  Deze maatwerk blokhut type Weiberg is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 9 draai-kiepramen en 1 vast raam voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weidum

  Deze maatwerk blokhut type Weidum is afgebeeld met een zadeldak, een premium enkele deur met driepuntsluiting, 5 draai-kip ramen voorzien van dubbel glas. Klassiek weekendhuis of zomerverblijf zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weesp

  Deze maatwerk blokhut type Weesp is afgebeeld met een zadeldak, een enkele deur, 7 vleugelramen en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Mooie ruime bungalow blokhut met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weert

  Deze maatwerk blokhut type Weert is afgebeeld met een zadeldak, 2 binnendeuren, enkele deur en 3 vleugelramen voorzien van dubbelwandig glas. Dakbedekking bestaat uit asfaltshingels (kleur naar keuze). Model Weert is een prachtig klassiek weekendhuisje of zomerverblijf met slaapkamer. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weerselo

  Deze maatwerk blokhut type Weerselo is afgebeeld met een zadeldak, dubbele en een enkele deur en 5 uitzetramen voorzien van dubbel glas. Inclusief volledige verdiepingsvloer. Typische boshut met functionele zolderverdieping. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2