Houten clubgebouwIn deze categorie vindt u ons aanbod van houten clubgebouwen. Ideaal voor uw club om uw hobby’s uit te oefenen en er lekker warmpjes bij te zitten als het buiten een keer wat frisser is. Een houten clubgebouw is ook ideaal om vergaderingen in te houden. Wat is er nou mooier om voor uw club een eigen blokhut te hebben wat zeer zeker niet te veel hoeft te kosten? De blokhutspecialist kan dit voor u realiseren.Artikelen 11 tot 17 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Blokhut zadeldak Wedde

  Deze maatwerk blokhut type Wedde is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele en een enkele deur, 3 vleugelramen en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Klassiek weekendhuisje of zomerverblijf met slaapzolder. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut wolfskap Ruigoord

  Deze 2-delige maatwerk blokhut type Ruigoord is afgebeeld met een wolfskap, drie dubbele deuren, een enkele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Typisch Engelse heritage blokhut met bijhorend wolfsdak. Door het vele lichtinval is deze blokhut zeer geschikt als tuinkantoor of hobbyruimte. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Ruigoord kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Clarence

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Paasloo

  Deze maatwerk blokhut type Paasloo is afgebeeld met een zadeldak, 1 dubbele buitendeur, een enkele buitendeur, een enkele uitzetraam en een dubbele uitzetraam voorzien van dubbel glas. Functionele Engelse cottage blokhut. Zeer geschikt als tuinkantoor en/of berging. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Kampen

  Deze maatwerk blokhut type Kampen is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, twee vleugelramen en twee vaste ramen voorzien van dubbel glas. Charmante zadeldak blokhut met uitsprong en veel licht-inval. Kan prima worden gebruikt als chalet. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Deventer

  Deze maatwerk blokhut type Deventer is afgebeeld met een zadeldak, inpandige veranda, een dubbele deur en vijf vleugelramen voorzien van dubbel glas. Geweldig mooie blokhut met overdekt terras. Te gebruiken voor meerdere doeleinden, denkend aan een tuinkantoor of hobbyruimte. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Zwolle

  Deze maatwerk blokhut type Zwolle is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur en drie vleugelramen voorzien van dubbel glas. Grote klassieke blokhut met zadeldak. Zeer geschikt als tuinkantoor. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Welsrijp

  Deze maatwerk blokhut type Welsrijp is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 6 dubbel draai-kiep ramen en 2 enkele ramen voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Let op! Dit model wordt geleverd zonder dakramen en rieten dak.

  Meer info

Artikelen 11 tot 17 van 17 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2