Mantelzorgwoning

Mantelzorgwoning op maat van hout

Tegenwoordig wordt mantelzorg steeds belangrijker. De overheid wil graag dat wij familieleden zelf mantelzorg verlenen, maar daarvoor heeft u natuurlijk ruimte nodig. Bij ons vindt u verschillende mantelzorgwoningen die u bij uw huis kunt plaatsen. Uw familielid heeft daardoor een eigen woonruimte maar toch bent u altijd in de buurt om zorg te verlenen. U kunt op onze website een keuze maken uit onze aantrekkelijke modellen. In ons aanbod ziet u ook modellen die in een luxueuze mantelzorgwoning kunnen worden uitgevoerd. Heeft u een aantrekkelijk model gezien? Dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze medewerkers om advies te vragen en te vragen wat de verschillende mogelijkheden zijn.Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Flexwood blokhut zadeldak Oranje

  Deze maatwerk blokhut type Oranje is afgebeeld met een zadeldak, een enkele deur en twee vleugelramen voorzien van dubbel glas. Ruime Bretoense cottage met typisch steil dak. Zeer geschikt als tuinkantoor. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met veranda Loosdrecht

  Deze maatwerk blokhut type Loosdrecht is afgebeeld met zadeldak en veranda over de gehele breedte, met balustrades en 3 brede vouwdeuren. De afmeting van de afgebeelde blokhut inclusief veranda is 850x550cm. De afmeting van de veranda is 850x250cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Maarssen

  Deze maatwerk blokhut type Maarssen is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 3 enkele draai-kiep ramen, 1 toilet uitzetraam, 1 enkele dichte deur, 1 dubbel draai-kiep raam en een zolderverdieping van 10,5 m2.  Alle ramen en deuren zijn voorzien van echt glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 500x600cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak met zijluifel Blaricum

  Deze maatwerk blokhut type Blaricum is afgebeeld met een zadeldak, zijluifel, inpandige luifel, 2 dubbele deuren en 2 vleugelramen. Alles is uitgevoerd in dubbel glas.
  De afmeting van de afgebeelde blokhut is 500x500cm met een zijluifel van 500x300cm. De inpandige luifel heeft een afmeting van 100x250cm. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Rijssen

  Deze maatwerk blokhut type Rijssen is afgebeeld met een zadeldak en veranda, 1 dubbele deur en 2 vleugelramen. Allen worden voorzien van dubbelwandig glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 400x500cm. De afmeting van de veranda op de foto is 150x500cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Epe

  Deze maatwerk blokhut type Epe is afgebeeld met een zadeldak, 1 enkele deur met hout en glas, 1 enkele deur (volhout), 3 paneeldeuren, 2 dubbele draai-kiep ramen, 2 enkele draai-kiep ramen en 2 toilet uitzetramen. Allen zijn voorzien van dubbelwandig glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 550x600cm. De afmeting van de inpandige luifel op de afbeelding is 350x100cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Harderwijk

  Deze maatwerk blokhut type Harderwijk is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 2 enkele deuren en 4 vleugelramen. Allen zijn voorzien van dubbelwandig glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 450x500cm. De blokhut is samen te stellen in wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weiberg

  Deze maatwerk blokhut type Weiberg is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur, 9 draai-kiepramen en 1 vast raam voorzien van dubbel glas. Prachtige grote woning met zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weidum

  Deze maatwerk blokhut type Weidum is afgebeeld met een zadeldak, een premium enkele deur met driepuntsluiting, 5 draai-kip ramen voorzien van dubbel glas. Klassiek weekendhuis of zomerverblijf zadeldak. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Weert

  Deze maatwerk blokhut type Weert is afgebeeld met een zadeldak, 2 binnendeuren, enkele deur en 3 vleugelramen voorzien van dubbelwandig glas. Dakbedekking bestaat uit asfaltshingels (kleur naar keuze). Model Weert is een prachtig klassiek weekendhuisje of zomerverblijf met slaapkamer. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 15 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2