Moderne blokhut

Wat verstaan we nu precies onder een moderne blokhut? Een moderne blokhut kenmerkt zich in strakke lijnen, ramen en deuren en vaak een plat dak. Hieronder hebben we een aantal moderne blokhutten afgebeeld die er strak en modern uitzien. Steeds meer wordt er gebruikt gemaakt van red cedar hout. Deze houtsoort zorg voor een luxe moderne uitstraling.  Wilt u ook een ruime overkapping in uw tuin? U kunt een moderne blokhut combineren met een overkapping. Kunt u zich het al in beelden op een zwoele zomeravond met een drankje onder de overkapping te zitten? Uiteraard kan de moderne blokhut ideaal gebruikt worden als houten berging van uw tuinspullen. U kunt de moderne blokhut natuurlijk ook gebruiken als een buitenkamer met een luxe loungebank en terrasheater.

Moderne blokhut kopen

Bij de Blokhutspecialist vindt u veel verschillende modellen van de moderne blokhut. Een moderne blokhut past zeer mooi in de tuin van vandaag. Veel van deze modellen kunnen op maat worden gemaakt voor u! Heeft u altijd al een moderne blokhut met platdak of een tuinkantoor in uw tuin gewenst? Bij ons vindt u een tuinhuis met verschillende afmetingen, verschillende dakvormen, verschillende houtsoorten en houtdiktes zoals 28, 34, 44, 56, 70 mm.

Deze moderne blokhutten zijn uitstekend te combineren met de trendy kleuren van Koopmans verf. Deze kunt u uiteraard ook bij ons bestellen. zo krijgt uw  moderne blokhut de bescherming die het verdient. Kies zelf welke kleuren u aanspreken en bestel ze bij ons. Natuurlijk is het ook mogelijk om verschillende kleuren te combineren om de blokhut modern helemaal eigen te maken. 

Zocht u een moderne blokhut met luifel , blokhutspecialist heeft voor iedere smaak en ieder budget een blokhut. 

Moderne blokhut op maat

Heeft u een mooie moderne blokhut gezien op onze website of elder op het internet? U kunt bij ons altijd vrijblijvend een gratis offerte aanvragen met de wensen die u heeft. Wij kunnen het geheel fabriceren d.m.v. houtbouw of houtstapelbouw. Uw wensen zetten wij om in een 3d tekening van de door u gekozen moderne blokhut.Artikelen 1 tot 10 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 • Interflex moderne blokhut 2526 Z 250x250 cm + zijluifel 250x250 cm 28mm.

  Afmetingen blokhut 2526 Z:

  - Houtdikte: 28mm
  - Afmeting blokhut (bxd): 250x250 cm
  - Afmeting zijoverkapping (bxd): 250x250 cm
  - Totale afmeting (bxd): 500x250 cm
  - Totale funderingmaat (bxd): 480x230 cm
  - Totale hoogte: 257 cm
  - Dakbedekking: EPDM

  De moderne blokhut wordt geleverd incl.:

  Opbouwbeschrijving, echt glas, EPDM, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.

  Meer info
 • Lugarde blokhut carport Dublin


  Houten berging met Carport

  Het gemak van een berging en carport. Ideaal als u uw auto niet altijd binnen wilt hebben staan, maar wel beschermd tegen weer en wind. Uitgevoerd met dubbel hr++ glas en gelamineerde deuren met 3 puntsluiting zodat het hout van deze deur niet krom trekt. Deze houten berging met carport uitgevoerd met staanders 12x12 cm incl. metalen stelpoten, een plat dak bedekt met EPDM dakbedekking is uitgevoerd in noord europees vuren hout wat behandeld kan worden in een druk impregnatie of dompel / sproei-impregnatie.

  Meer info
 • Lugarde blokhut platdak garage Devon G2  De Lugarde garage platdak type Devon G2 heeft dubbele deuren en een oppervlakte van 17,5 m2. Het blokhutontwerp beschermt uw auto tegen alle weersinvloeden. De garage kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, kleuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting. U kunt ook kiezen om deze garage door ons te late monteren. We leveren inclusief Gratis Verzending*.

  Meer info
 • Tuinhuis + luifel Prima Julia PR27 Lugarde  Het Lugarde tuinhuis + luifel Prima Julia PR27 heeft een opbergruimte en een ruime luifel. Het tuinhuis is ruim en zeer geschikt om bijvoorbeeld in de wintermaanden de tuinset en/of kussens in op te slaan. Onder de overkapping kunt u in de warmere maanden van het jaar heerlijk zitten. Het tuinhuis kan uitgevoerd worden in verschillende ramen, deuren, kleuren, isolaties en wanddiktes.

  * Mogelijke gevelbreedte's tuinhuis (voorzijde): 120, 180, 240, 300, 360, 420, 480 en 540 cm

  * Mogelijke dieptematen tuinhuis  (zijkant): 120, 180, 240, 300, 360 en 420 cm

  * Mogelijke lengte's overkapping: 60, 120, 180, 240, 300, 360, 420, 480, 540, 600, 660, 720, 780, 840 en 900 cm

  Meer info
 • Lugarde blokhut Aberdeen  Lugarde blokhut type Aberdeen is door haar afmeting van 300x450 cm een veelzijdige blokhut. De blokhut beschikt over een berging en heeft een ruime overkapping van 150cm aan de voorzijde. Blokhut Aberdeen heeft een dubbele deur met dubbel glas. Het dak wordt standaard geleverd met duurzaam EPDM dakbedekking. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde blokhut Oslo  De Lugarde blokhut type Oslo is een handige berging met een zijluifel waar u een zitje onder kunt plaatsen. Door de luifel en dichte zijwand blijft het zitje uitstekend beschermd tegen verschillende weersinvloeden. Blokhut Oslo beschikt over een dubbele deur en vleugelraam. Deze deuren en ramen beschikken over dubbele beglazing. Het tuinhuis/ blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde moderne blokhut München  Het Lugarde tuinhuis/blokhut type Munchen is een handige berging met overkapping waar u een loungesetje onder kunt plaatsen. Het tuinhuis beschikt over een dubbele deur en uitzetraam voorzien van dubbelwandig glas. De dakbedekking is van hoogwaardig EPDM dakfolie dat zorgt voor een lange levensduur van uw blokhut/tuinhuis. Blokhut Munchen kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde blokhut Laren  Lugarde blokhut type Laren is een ruime kwaliteits blokhut die over veel bergruimte beschikt. Door de dubbele deuren kunt u eenvoudig al uw spullen opbergen. De dubbele deuren zijn voorzien van dubbelwandige beglazing. Het platte dak is afgewerkt met EPDM folie dat garant staat voor duurzaamheid en kwaliteit. De blokhut kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Lugarde moderne blokhut Helsinki  De Lugarde blokhut type Helsinki is een populaire blokhut en geschikt voor meerdere doeleinden. Model Helsinki wordt vaak gebruikt als tuinkantoor maar is natuurlijk ook zeer geschikt als berging. De blokhut beschikt over een dubbele deur en 2 vaste ramen. De ramen en deuren zijn allemaal voorzien van dubbele beglazing. Model Helsinki kan uitgevoerd worden in verschillende afmetingen, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolaties.

  Meer info
 • Blokhut Yasmina 326x326 cm 28mm Biancasa

  - Houtdikte: 28mm
  - Totale afmeting blokhut (bxd): 732x326 cm
  - Afmeting blokhut (bxd): 326x326 cm 
  - Totale funderingmaat (bxd): 307x307cm
  - Wandhoogte: 215-202 cm
  - Totale hoogte: 217 cm
  - Dakoversteek: 20 cm
  - Dakafschot: 13 cm
  - Afmeting deur: 174x183 cm

  De moderne blokhut type Yasmina wordt geleverd incl.:

  Opbouwbeschrijving, echt mat glas 4mm, bitumen dakleer / rol (EPDM meerprijs), hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8