Volkstuincomplex blokhut

Blokhut voor volkstuin

Bij de Blokhutspecialist kunt u ook terecht voor uw volkstuincomplex woning die meestal max 28 m2 groot zijn. Wij bieden mooie blokhutten aan die als echte eyecatcher kunnen worden geplaatst op een volkstuincomplex. Aangezien deze complexen steeds populairder worden in grotere steden in Nederland, hebben wij van de Blokhutspecialist ervoor gekozen om zelf een selectie aan te bieden van blokhutten speciaal gemaakt voor volkstuincomplexen.

Deze volkstuincomplex blokhut kunt u op maat laten maken door ons. U kunt dan zelf de afmetingen kiezen, de te gebruiken materialen, houtsoort en houtdikte. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden die u op onze site kunt vinden. Mocht u meer vragen hebben over de volkstuincomplex blokhut die meestal max 28 m2 groot zijn, dan kunt altijd even contact opnemen via de site, per mail of per telefoon. 5 artikel(en)

per pagina

 • Blokhut zadeldak Deventer

  Deze maatwerk blokhut type Deventer is afgebeeld met een zadeldak, inpandige veranda, een dubbele deur en vijf vleugelramen voorzien van dubbel glas. Geweldig mooie blokhut met overdekt terras. Te gebruiken voor meerdere doeleinden, denkend aan een tuinkantoor of hobbyruimte. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Flexwood blokhut zadeldak Oranje

  Deze maatwerk blokhut type Oranje is afgebeeld met een zadeldak, een enkele deur en twee vleugelramen voorzien van dubbel glas. Ruime Bretoense cottage met typisch steil dak. Zeer geschikt als tuinkantoor. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Grandcasa blokhut wolfskap Ruigoord

  Deze 2-delige maatwerk blokhut type Ruigoord is afgebeeld met een wolfskap, drie dubbele deuren, een enkele deur en een uitzetraam voorzien van dubbel glas. Typisch Engelse heritage blokhut met bijhorend wolfsdak. Door het vele lichtinval is deze blokhut zeer geschikt als tuinkantoor of hobbyruimte. 

  Standaard worden er dakshingles geleverd bij dit model. De dakshingles zijn leverbaar in diverse kleuren. De houten blokhut type Ruigoord kan uitgevoerd worden met verschillende ramen, deuren, isolaties, wanddiktes en kan standaard geproduceerd worden in bijna iedere afmeting.

  Dit model is ook bekend als houten blokhut Clarence

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Warmond

  Deze maatwerk blokhut type Warmond is afgebeeld met een zadeldak, dubbele deur en 2 uitzetramen voorzien van dubbel glas. Mooie blokhut die kan dienen als weekend verblijf. De blokhut is samen te stellen in o.a. wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info
 • Blokhut zadeldak Nijmegen

  Deze maatwerk blokhut type Nijmegen is afgebeeld met een zadeldak, een dubbele deur en 2 vleugelramen voorzien van dubbel glas. De afmeting van de afgebeelde blokhut is 350x500cm. De inpandige luifel heeft een afmeting van 100x250cm. De blokhut is samen te stellen met de wanddikte, afmetingen, accessoires en indeling van de ramen en deuren naar wens.

  Meer info

5 artikel(en)

per pagina