Flexwood garage Classic 335


Robuuste Garage van hoogwaardig Vurenhout


Bent u opzoek naar een kwalitatief goede Houten Garage en dan niet voor de hoofdprijs? Dan is deze Flexwood Garage iets voor u. Er is ruimte voor één auto te stallen. Of u kunt de Garage ook gebruiken als hobbyruimte. De dubbele openslaande Garagedeuren maken het mogelijk de auto gemakkelijk naar binnen te rijden. U kunt dan de garage weer verlaten door de enkele zijdeur om vervolgens de Garagedeuren opslot te doen. De Flexwood Houten Garage is uit te breiden met diverse opties.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Klassieke Houten Garage van Flexwood

Deze Flexwood houten garage, type Classic 335, is een ruim opgezette garage voor bijvoorbeeld het stallen van je auto. De blokhut bouwconstructie zorgt voor een robuuste bouw. Door de dubbele openslaande garagedeuren rijd je gemakkelijk je auto naar binnen.

De totale afmeting van de garage is (bxd) 320x600 cm. Mocht je een goede basis willen aanleggen dan kan je kiezen voor een fundering. De funderingsmaat is dan (bxd) 304x584 cm. De totale hoogte betreft 342 cm.

Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen heeft een wanddikte van 44mm. De totale wandhoogte is 221 cm. Het dak heeft een helling van 19% en wordt bedekt met bitumen dakshingles. Dit is een decoratief dakbedekkingsmateriaal. Je kunt kiezen uit rood, groen of zwart. Het dakoversteek is 23 cm.

Het draai-kiep raam en de enkele deur is allebei voorzien van dubbelglas. De deur enkele deur is voorzien van gelamineerd hout. Dit voorkomt kromtrekken. 

Het hang- en sluitwerk en de bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. Voor de doe-het-zelver wordt er een opbouwbeschrijving bijgevoegd.  

Wilt u de Flexwood houten garage, type Classic 335, door de fabriek laten beitsen met Jotun Demi Dekk Ulitmate? Deze top kwaliteit beits gaat 10-12 jaar mee. Of heeft u liever zadeldak dakisolatie? Bekijk hieronder de Product Opties.

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut/garage (bxd): 320x600 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)  
Funderingsmaat (bxd): 304x584 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)
Dakhelling: 17 graden (grotere dakhellingen tegen meerprijs mogelijk)
Wanddikte:
44 mm (ook in 34, 68 en 90, dubbel 34+34 of dubbel 44+44 mm op aanvraag mogelijk)

Wandhoogte: 229 cm

Totale hoogte: 342 cm
Wandhoogte: 221 cm
Dakhelling: 19 graden
Ramen: 
1x draai/kiep ramen
Deur(en): 
1x dubbele houten garage deur, 1x enkele deur type D3

Daktype: zadeldak
Houtsoort: Eersteklas vurenhout uit noordelijke landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Classic 335 wordt standaard geleverd met:

Dakshingles, dubbel glas, hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en een opbouwbeschrijving____________________________________________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen

____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Deuren
Wilt u een enkele deur of heeft u liever een openslaande dubbele deur op maat? Bekijk hier ons overzicht deuren.


Ramen

Wilt u een éénvoudig vast raam of een draai-kiep raam op maat met of zonder roedes? Bekijk hier de mogelijkheden.Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden