Flexwood houten garage Classic 545


Klassieke Houten Garage met stalen kanteldeur


Ben je opzoek naar een robuuste garage? De stalen kanteldeur maakt deze houten garage Classic. Naast de ruimte voor één auto te stallen is er nog genoeg ruimte over om bijvoorbeeld je tuinmeubilair op te bergen. Deze garage kan je met diverse opties uitbreiden. Pak snel je grasmaaier uit de garage door een enkele zijdeur als optie toe te voegen. De houten garage kan standaard geproduceerd worden vele afmetingen.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Flexwood klassieke Garage van Hout

Deze Flexwood houten garage, met de sterke en robuuste bouw van een blokhut, is het Classic model zoals we hem kennen van vroeger. Deze garage is uitermate geschikt voor het stallen van een auto.

De rechthoekige vorm heeft een afmeting van (bxd) 350x700cm. Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen heeft een dikte van 44mm. De totale hoogte is 342 cm en de wandhoogte is 221 cm. Wil je voorkomen dat het onderste hout snel aangetast word door vocht? Maak dan gebruik van een fundering. Bekijk de opties in fundering hieronder. De afmeting voor je fundering is (bxd) 334x684 cm. 

Natuurlijk niet te missen bij een Classic houten garage; de stalen kanteldeur. Voor meer lichtinval hebben we op de zijkant van de garage twee uitzetramen (draai-kiep) met dubbel glas gecreëerd. De kozijnen van die ramen zijn gemaakt met gelamineerd hout (dit heeft als voordeel dat het niet krom trekt).

Het zadeldak, met een helling van 21 graden, wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). De bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd evenals het hang- en sluitwerk en voor de doe-het-zelver is er een opbouwbeschrijving bij. 

Ook deze Flexwood Classic houten garage kan naar jouw wens worden aangepast. Zo kan je voor extra isolatie kiezen om een dubbel houten wand te laten plaatsen. Dit kan in 34 en 44 mm. Of je wilt nog een zijdeur hebben? Zodat je niet elke keer de stalen kanteldeur hoeft te openen om de garage te betreden.

Bekijk hieronder welke opties er allemaal mogelijk zijn.

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut/garage (bxd): 350x700 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)  

Funderingsmaat (bxd): 334x684 cm (andere maten op aanvraag mogelijk)

Wanddikte:
44 mm (ook in 34, 68 en 90 of dubbel 34+34 of 44+44 mm op aanvraag mogelijk)
Totale hoogte: 
342 cm
Wandhoogte: 221 cm
Dakhelling: 21 graden
Ramen: 
2x draai-kiep ramen
Deur(en): 
1x stalen garagedeur 

Daktype: zadeldak

Houtsoort: Eersteklas vurenhout uit noordelijke landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Flexwood Garage Classic 545 wordt standaard geleverd met:

Stalen kanteldeur, dakshingles, bevestigingsmateriaal, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.

____________________________________________________________

  Geen extra kosten voor maatwerk
  Ruime keuze uit ramen en deuren
  Afmetingen zelf te bepalen

____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Ramen
Heeft u liever een ander type raam? Of een groter/kleiner raam? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden.


Deuren
Heeft u liever een ander type deur? Een enkele, dubbele, moderne of garagedeur? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden..Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!


____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden