Blokhut garage Marketta 380x536 cm - 45mm Tuindeco

Ruime Houten Garage met plat dak 


Deze houten garage met plat dak van Tuindeco, is de ideale stalling voor uw auto. Door de dubbele openslaande garagedeuren rijdt u met gemak uw auto naar binnen en is deze berschermd tegen weersinvloeden zoals zon en regen. Maar ook in de winter voorkomt u zo een pak sneeuw op de auto of ijskoude handen door het krabben van de ramen.

Het onbewerkte vurenhout geeft het stevige blokhut bouwsysteem een mooi uiterlijk en kan geschilderd of met beits behandeld worden in de kleur naar wens. Natuurlijk kunt u deze houten garage ook gebruiken als handige hobbyschuur of opberghok. De Tuindeco Marketta houten garage met plat dak is uit te breiden met meerdere opties zoals kunststof fundering of aluminium daktrim.


 

Gratis thuis geleverd in Nederland

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 2.945,00


Product opties
Productbeschrijving
Details

Houten Garage met plat dak Tuindeco Marketta 380x536 cm - 45mm

Deze dubbeldeurs houten garage, met de technische bouw van een blokhut, wordt geleverd in onbehandeld vurenhout met een houtdikte van 45mm. De afmeting van de houten schuur betreft (bxd) 380x536cm. Dakleer wordt standaard geleverd als dakbedekking bij houten garage. Mocht u een fundering willen aanleggen dan is de totale funderingsmaat (bxd) 360x516cm). De totale hoogte is 240 cm en de dubbeldeurs garagedeur heeft een afmeting van 199cm. U kunt er prima een auto in kwijt of deze houten garage als blokhut gebruiken.

De specificaties van de blokhut garage met plat dak:

- Houtdikte: 45 mm
- Houtsoort: onbehandeld vuren
- Glas: dubbel glas
- Afmeting blokhut (bxd): 380x536 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 360x516 cm
- Totale hoogte: 240 cm
- Garagedeur: 2x 114 cm 
- Ramen: 2 (te openen)
- Dakbedekking standaard bij levering: dakleer (EPDM als optie)

De houten garage heeft naast, de te openen twee ramen met enkel glas, een zijdeur met vier ramen, Zo hoef je niet elke keer de dubbele deuren aan de voorkant te openen om je schuur te betreden. 

Bij deze houten garage worden losse voorzet roedes voor ramen en deuren geleverd. Het meegeleverde bevestigingsmateriaal en het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. De houten zijdeur en de ramen kunnen zowel links als rechts worden geplaatst. Voor de doe-het-zelver wordt er een duidelijke opbouwbeschrijving geleverd. 

Wil je liever gerecycled kunststof funderingsbalken? Of een aluminium daktrim? Dat is ook mogelijk bij de Marketta houten garage van Tuindeco.

Kijk voor alle beschikbare opties, hiernaast bij de tab  ‘product opties’ en vraag een vrijblijvende offerte aan

De blokhut garage Marketta wordt geleverd incl. gratis bezorging en:

Opbouwbeschrijving, echt glas, dakleer, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen. 

De blokhut garage met plat dak type Marketta wordt geleverd met losse voorzet roedes voor ramen en deuren. De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen. 

________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden