Grandcasa houten garage Capelle aan den IJssel
Houten Garage met veel lichtinval


Bent u opzoek naar een Houten Garage met veel lichtinval en qua dak afwijkt van een standaard Garage? Dan is deze Grandcasa Houten Garage iets voor u. De zijdeur is voorzien van een raam en daarnaast zijn er nog 2x2 ramen geplaatst. Het Mansardedak geeft de Garage een unieke uitstraling. Het blokhut Bouwsysteem maakt de Garage robuust. De Grandcasa Houten Garage is uit te breiden met diverse opties. 


Dit model is ook bekend als houten garage Mette

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Productbeschrijving
Details

Houten Garage van Grandcasa

Deze Grandcasa Houten Garage, type Capelle aan den IJssel, lijkt eerder op een blokhut dan een garage. Door de dubbele openslaande houten garagedeuren kun je gemakkelijk je auto naar binnen rijden. De blokhut bouwsysteem zorgt voor een robuust uiterlijk.

De totale afmeting van de houten garage zoals afgebeeld is (bxd) 395x700 cm. De totale hoogte is 327 cm. Het eersteklas vurenhout uit de Noordelijke landen heeft een wanddikte van 33 mm. De totale wandhoogte is 221 cm.

Het mansardedak heeft een dakhelling van 42 graden onderaan in en 24 graden bovenaan. en wordt standaard geleverd met dakshingles. Dit is een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen, zwart of bruin. Het dak heeft een oversteek van:

  • 36 cm voor

  • 12 cm achter

  • 16 cm aan de zijkanten

De 2 vleugelramen en de enkele deur zijn voorzien van 4 mm echt glas. Dit zorgt voor meer lichtinval. 

Wilt u de Grandcasa Houten Garage, type Capelle aan de IJssel, gebruiken als hobby ruimte? Kies er dan voor om wandisolatie te plaatsen voor een beter comfort binnen in de garage. Door het Mansardedak kunt u er ook voor kiezen om een zolder te bouwen in de Houten Garage. Bekijk alle opties bij Product Opties.

 

Productdetails zoals afgebeeld:

Totale afmeting blokhut (bxd): 395x700 (andere maten op aanvraag mogelijk)  

Wanddikte:
33 mm (ook in 45 en 56 mm leverbaar)
Wandhoogte: 221 cm
Nokhoogte: 327 cm
Ramen:
2x uitzetraam
Deur(en): 
1x enkele loopdeur type D3, 1x dubbele houten garagedeur 

Dakhelling:
42+24 graden
Dakoversteek: Achter 12 cm, zijkant 16 cm en voor 36 cm
Daktype:
mansardedak 
Houtsoort: eersteklas vurenhout uit noordelijke landen 
Bouwsysteem: Blokhut-systeem

De Grandcasa Garage Capelle aan Den IJssel wordt standaard geleverd met:

Dahshingles, echt glas, bevestigingsmaterialen en een opbouwbeschrijving


____________________________________________________________


Maatwerk offerte aanvragen 
Bent u op zoek naar een andere afmeting, uitstraling of mogelijkheden die dit bouwwerk biedt? Wij kunnen dit model voor u volledig op maat produceren in eventueel een ander bouwsysteem. Vraag een offerte aan en wij zullen u een voorstel doen.

Het bouwsysteem 
U heeft de keuze uit meerdere bouwsystemen. Klik op het icoontje voor meer informatie!Ramen en deuren
Heeft u liever een ander type raam of deur? Deze zijn te verkrijgen in de Comfort en Premium uitvoering? Bekijk de andere opties die wij kunnen bieden.Dakbedekking
Heeft u liever een platdak bedekt met EPDM rubber dakfolie of een zadeldak met metalen dakpanprofielplaten? Op deze pagina kunt u hierover meer informatie vinden.
Isolaties 
Met onze isolatiemogelijkheden kunt u het hele jaar rond genieten van uw eigen blokhut!

Dakgotensets
Een dakgootset van pvc of liever een stoere zinken dakgootset?Houtbehandelingen 
Wilt u de blokhut laten impregneren of toch liever op kleur (laten) beitsen in een mooie kleur? 

Fundering
Wilt u jarenlang genieten van uw bouwwerk? Het begint allemaal met een goede fundering!

____________________________________________________________

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden