Interflex moderne blokhut garage 3352 plat dak 330x520cm 40mm

Garage met plat dak van Interflex


U zoekt een stevige houten garage met plat dak voor uw auto? Deze robuuste Interflex blokhutbouw garage is met 3.30 meter bij 5.20 meter ruim genoeg om uw auto veilig te stallen. Het platte dak heeft een hoogte van 2 meter 70 cm en kan daardoor voorzien worden van een kleine zolder. Met extra opties is deze mooi houten garage naar wens aan te passen of uit te rusten met automatische garagdeur, pvc dakgoten of kan deze in kleur worden gespoten zodat u niet hoeft te schilderen of beitsen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 3.485,00


Product opties
Productbeschrijving
Details

Robuuste Houten Garage met Plat Dak Interflex

Deze houten garage, met de technische bouw van een blokhut, is een robuuste houten schuur met een afmeting van (bxd)  330x520cm. De funderingsmaat is (bxd) 310x500. Het platte dak kan worden bedekt met EPDM (dit tegen meerprijs). Door de 40 mm houtdikte staat dit voor kwaliteit en voor jarenlang plezier voor bijvoorbeeld je auto. Natuurlijk kan je deze houten garage ook als blokhut gebruiken.

Door de totale hoogte van 270cm er is er genoeg ruimte om eventueel een klein leg zoldertje te realiseren voor bijvoorbeeld de kussens van het tuinmeubilair. De ramen die worden meegeleverd zijn van echt glas. Het meegeleverde bevestigingsmateriaal en het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Deze Interflex houten garage kan met extra product opties helemaal aangepast worden aan uw wensen. Denk hierbij aan een automatische garagedeur, een PVC dakgootset of voorzien worden van verf of impregneer zodat u niet meer hoeft te schilderen of beitsen.

Kijkt u voor alle opties hiernaast bij de tab ‘product opties’ en stel deze garage naar eigen wens samen.

Heeft u liever een houten garage op maat? Zodat u zelf beslist over de wanddikte, afmetingen, ramen, deuren, binnenwanden, dakvorm en dakbedekking van uw garage? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan via deze link

Productdetails zoals afgebeeld: 

Afmetingen:

- Houtdikte: 40mm

- Totale blokhut (bxd): 330x520 cm

- Totale funderingmaat (bxd): 310x500cm

- Totale hoogte: 270 cm

- Dakbedekking: Meerprijs

De Interflex moderne blokhut Garage met plat dak wordt geleverd incl. gratis bezorging én:

 Opbouwbeschrijving, echt glas, EPDM dakbedekking (meerprijs), hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen

 

   

Het is mogelijk om deze moderne blokhut op maat te laten produceren zoals u het wenst. U heeft hierbij de keuze uit o.a. diverse wanddikte's, afmetingen, ramen, deuren, binnenwanden, dakbedekkingen en  dakvormen.
 

____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Kortingsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden