Interflex moderne blokhut garage 3755 plat dak 375x550cm 50mm

Deze robuuste houten garage met plat dak is de grote broer van de Interflex 3352


U zoekt een stevige houten garage met plat dak voor uw auto? Deze robuuste Interflex blokhutbouw garage is met 3.75 meter bij 5.50 meter ruim genoeg om uw auto veilig te stallen. Ook is de houtdikte bij deze versie geen 40 mm maar 50 mm dik. Het platte dak heeft ook hier een hoogte van 2 meter 70 cm en kan daardoor voorzien worden van een kleine zolder. Met extra opties is deze mooie houten garage naar wens aan te passen of uit te rusten met automatische garagdeur, pvc dakgoten of kan deze in kleur worden gespoten zodat u niet hoeft te schilderen of beitsen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 4.409,00


Product opties
Productbeschrijving
Details

Robuuste Houten Garage met Plat Dak Merk Interflex

De moderne houten garage van Interflex heeft een afmeting van (bxd) 375x550cm. Er is dan ook genoeg ruimte voor uw auto in deze schuur. Kiest u voor een fundering dan is de afmeting (bxd) 355x530 cm. De houtdikte is een extra stevige 50 mm. Zo is deze niet alleen duurzaam, maar zorgt tevens voor een robuuste bouw. Het platte dak wordt geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal).  

Het meegeleverde bevestigingsmateriaal en het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ramen zijn van echt glas. Door de totale hoogte van 270 cm is er genoeg ruimte om een klein leg zoldertje te realiseren voor bijvoorbeeld de kussens van het tuinmeubilair. 

Deze Interflex houten garage kan met extra product opties helemaal aangepast worden aan uw wensen. Denk hierbij aan hardhouten funderingsbalken of in kleur afgewerkte kozijnen en boeiboord.

In de tab hiernaast vindt u ‘product opties’ . Daarin wordt alles uitgebreid beschreven en kunt u aangeven wat uw keuze is zodat wij een vrijblijvende offerte kunnen maken.

Volledig op maat gemaakte houten Garage met Plat Dak

Een andere optie is om uw houten garage volledig op maat te laten maken. Het voordeel hiervan is dat u beslist welke vorm en uitstraling de houten schuur krijgt. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via deze link.

Productdetails zoals afgebeeld:

Afmetingen:

- Houtdikte: 50mm

- Totale blokhut (bxd): 375x550 cm

- Totale funderingmaat (bxd): 355x530cm

- Totale hoogte: 270 cm

- Dakbedekking: Meerprijs

De blokhut wordt geleverd incl gratis verzending én:

Opbouwbeschrijving, echt glas, dakshingles, EPDM dakbedekking (meerprijs), hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen.

   

Het is mogelijk om deze moderne blokhut op maat te laten produceren zoals u het wenst. U heeft hierbij de keuze uit o.a. diverse wanddikte's, afmetingen, ramen, deuren, binnenwanden, dakbedekkingen en  dakvormen.
 

____________________________________________________________Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Artikel vraag". Uiteraard bent u ook welkom in onze overdekte showroom.Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Vul het bovenstaande formulier in via het tabblad "Kortingsaanvraag" en laat u verassen door onze aanbieding! Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom

U bent van harte welkom in onze overdekte showroom in Capelle aan den IJssel van +- 700 m2. In onze showroom heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in onze showroom staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een verhard en waterpas fundament (door u verzorgd) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden