Over ons

De Blokhutspecialist is DE specialist als het om maatwerk tuinhuizen, blokhutten, garages en overkappingen gaat.

Wij zijn officiële dealer van o.a. Lugarde, Woodpro, Hillhout, Grandcasa, Tuindeco, Interflex, Woodvision en Trendhout. Naast het leveren van standaard modellen zijn wij vooral sterk in het leveren van maatwerk bouwwerken. Door onze jarenlange ervaring in deze branche durven wij projecten aan die een ander niet aan kan of aan durft.

Naast het leveren van blokhutten en tuinhuisjes van bekende merken produceren wij zelf ook tuinhuizen, houten garages en overkapping op maat incl. schroeffundering. Wij hebben een bouwmethode ontwikkeld waardoor wij in staat zijn om maatwerk te kunnen leveren tegen een standaard prijs. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in geïsoleerde chalets, tuinkantoren en mantelzorgwoningen tegen de scherpste prijzen. Uiteraard denken wij met de klant mee zodat uw wens bij ons ook betaalbaar blijft.

In onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel heeft u de mogelijkheid om samen met één van onze adviseurs uw (maatwerk) tuinhuis, blokhut, houten chalet of overkapping geheel vrijblijvend te ontwerpen in een 3D tekening. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van uw maatwerk blokhut en ziet u hoe deze er in de praktijk uit komt te zien. Belangrijke details zoals soorten daken, indeling, wandhoogte, positie van ramen en deuren etc. kunt u zo nog specifieker maken waardoor u een compleet beeld krijgt. Aan de hand van deze tekening ontvangt u vrijblijvend een offerte volledig naar uw wensen.

De Blokhutspecialist stopt niet na de verkoop. Omdat wij eigen professionele montageteams in dienst hebben kunnen wij het bouwwerk ook voor uw opbouwen. Onze gediplomeerde, vakkundige timmerlieden monteren dagelijks door heel Nederland en België. In drukke periodes werken wij ook met externe montageteams om de levertijd zo kort mogelijk te houden. 

Bij de Blokhutspecialist behandelen wij iedere aanvraag met zorg. Of het nu gaat om een standaard model of een tuinhuis op maat, u heeft één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan. 

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder. 

Sfeerimpressie overdekte showroom Capelle aan den IJssel en Zevenaar:

 

Onze merken:

Kwaliteit blokhutten, tuinhuizen, garages, chalets en overkapping op maat.Kwaliteit blokhutten en overkappingen op maat tegen een zeer scherpe prijs

 

Eigen merk blokhutten, garages en chalets op maat tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Blokhutten op maat met een dakvorm Wolfskap, Colorado of schilddak.

Standaard blokhutten en garages

Budget standaard blokhutten, garages en overkapping.


Budget standaard blokhutten, garages en overkapping.


Standaard overkappingen en buitenverblijven


Standaard tuinhuizen, blokhutten, overkappingen, kapschuren en buitenverblijven.


Kwaliteit buitenverblijven en kapschuren.Overzicht van gerealiseerde en lopende projecten:


Douglas tuinhuis

Blokhut platdak 
(traditionele hoekverbindingen)

Tuinhuis platdak 
(hoekpalen + strakke hoekverbinding)

Blokhut / tuinhuis zadeldak

Houten recreatiewoning / chalet

Houten schuur / garage

Houten overkapping

Lugarde modellen


Belangrijke paginas:


Laat ons je helpen met het ontwerpen / samenstellen van een bouwwerk op maat. Vul het formulier in via de onderstaande knop: