Over ons

De Blokhutspecialist is de specialist als het om maatwerk tuinhuizen, blokhutten, garages en overkappingen gaat.

Wij zijn officiële dealer van Lugarde, Woodpro, Hillhout, Grandcasa, Tuindeco, Interflex, Woodviseon en Trendhout . Naast het leveren van standaard modellen zijn wij ook sterk in het leveren van maatwerk. Door onze jarenlange ervaring in de branche durven wij projecten aan die een ander niet aan kan of aan durft.

Naast het leveren van blokhutten en tuinhuisjes van derde produceren wij zelf ook. Wij hebben een bouwmethode ontwikkeld waardoor wij in staat zijn om maatwerk te kunnen leveren tegen een standaard prijs. 

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in geïsoleerde chalets , tuinkantoren en zorgwoningen tegen de scherpste prijzen. Uiteraard denken wij mee zodat uw wensen bij ons ook betaalbaar blijft.
In onze showroom in Capelle aan den IJssel heeft u de mogelijkheid om samen met één van onze adviseurs uw (maatwerk) tuinhuis, blokhut, chalet of overkapping geheel vrijblijvend te laten tekenen zodat u ook visueel een beeld krijgt hoe uw maatwerk blokhut er in de praktijk uit komt te zien. Hierdoor kunt u zaken zoals indeling, wandhoogte, positie van deuren en ramen etc etc. nog specifieker maken waardoor u een compleet beeld krijgt. Aan de hand van deze  tekening ontvangt u dan vrijblijvend een offerte volledig naar uw wensen.

Blokhutspecialist stopt niet na de verkoop. Omdat wij eigen professionele montageteams in dienst hebben kunnen wij het bouwerk ook voor uw opbouwen. Onze gediplomeerde timmerlieden monteren dagelijks door heel Nederland en België.In drukke periodes werken wij ook met externe teams montage teams om levertijd zo kort mogelijk te houden. 

Bij de Blokhutspecialist behandelen wij iedere aanvraag met zorg. Of het nu gaat om een standaardmodel of een model op maat, u heeft één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kan.

Heeft u nog vragen? Stel ze gerust aan één van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder !