Douglas overkapping

Bent u op zoek naar een duurzame en stijlvolle overkapping voor uw tuin? Dan is een houten Douglas overkapping op maat wellicht iets voor u. Bij de Blokhutspecialst bieden wij maatwerk Douglas overkappingen van hoogwaardige kwaliteit. Op deze pagina vind u maatwerk Douglas overkappingen van het merk Flexwood.

Wat is Douglas hout?

Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-West Europa. Het hout heeft van nature een hoge duurzaamheid en sterkte, waardoor het uitermate geschikt is voor buitentoepassingen. Douglas hout heeft een warme kleur en een karakteristieke tekening, wat zorgt voor een prachtige uitstraling in uw tuin.

Waarom kiezen voor een Douglas overkapping?

Douglas hout is een houtsoort die de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Dit komt voornamelijk door de duurzaamheid en sterkte van het hout, waardoor het een milieuvriendelijk alternatief is voor geïmpregneerd vuren. In tegenstelling tot vuren hout, hoeft Douglas hout niet geïmpregneerd te worden om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Hierdoor is het een zeer geschikt materiaal voor buitentoepassingen zoals overkappingen, veranda's en carports.

Een ander voordeel van Douglas hout is de stijlvolle uitstraling. Het hout heeft een warme kleur en karakteristieke tekening, wat zorgt voor een natuurlijke en authentieke uitstraling in uw tuin. Een Douglas overkapping geeft uw tuin niet alleen meer comfort, maar ook meer sfeer en uitstraling.34 artikel(en)

per pagina

34 artikel(en)

per pagina