Abonneren op RSS-feed

Overkapping kopenOverkapping kopen?

Op deze pagina vindt u onze houten overkappingen in allerlei soorten en maten. Zoekt u een overkapping voor bijvoorbeed het droog kunnen parkeren van uw auto en deze te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden? Bij de Blokhutspecialist bent u aan het juiste adres! Neem ook eens een kijkje bij houten carport. Geen verkleuring meer van uw lak omdat de auto in de zon staat, en geen watervlekken op uw auto omdat uw auto altijd buiten in de regen staat. Daarnaast is een houten overkapping ook te leveren als prieel of veranda. Bekijk ons uitgebreide aanbod of kom een bezoekje brengen aan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar

Houten overkapping op maat:

Een houten overkapping zoals hier is afgebeeld, kunnen wij leveren in alle denkbare maten. De grote overkappingen die staan afgebeeld kunnen wij kleiner leveren, en andersom kunnen wij ook de kleinere bouwwerken groter leveren. Door het leveren van 100% maatwerk kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Elke maat is mogelijk bij de blokhutspecialst.

Ook zijn er verschillende soorten daken mogelijk. U kunt kiezen uit o.a. een zadeldak, een plat dak, een piramidedak of een drentse kap (kapschuur). Bekijk de mogelijkheden of vraag onze adviseurs om advies. Klik op de button “offerte aanvragen” en kies uw gewenste dak. Uiteraard zijn er ook verschillende soorten dakbedekkingen mogelijk. Ook hier kunt u uit kiezen als u bij ons een offerte gaat aanvragen.

Als u uw gewenste overkapping op maat heeft gekozen, kunt u er ook voor kiezen om er wanden in te laten bouwen. Zo voorkomt u dat u aan bepaalde zijden tocht heeft, of dat de regen naar binnenkomt. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Als u nog geen gewenste vloer heeft liggen, kunt u ervoor kiezen om houten vlonders te laten leggen onder uw veranda of prieel. Dit heeft een warme, gezellige uitstraling. Vraag onze adviseurs naar de verschillende soorten vlonders. Artikelen 1 tot 10 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15
 • Trendhout kapschuur de Hoeve XL 1217x440 standaard Deluxe (2)

  Specificaties:

  Afmeting: 1217 x 440 cm (BxD)
  Hoogte: 375 cm

  - Onbehandeld kunstmatig gedroogd Douglas hout
  - Robuuste staanders 145x145mm
  - Halfronde schoren 65x145mm
  - Ringbalken 145x145mm
  - Dakconstructie: sporenkap met sporen 65x145mm
  - Nokgording 65x120mm
  - Dakbeschot: vellingdelen 18x145mm
  - Boeidelen 25x195mm
  - Dekplanken 18x145
  - Bevestigingsmaterialen
  - Duidelijke opbouwhandleiding

  Trendhout kapschuur De hoeve XL standaard de Luxe 1217x440 cm met wanden. Een echte kwaliteits kapschuur van het merk Trendhout bestaande uit lariks / douglas hout met een perfecte afwerking zoals authentieke houtverbindingen en half ronde schoren. De kapschuur wordt als bouwpakket geleverd maar het is uiteraard ook mogelijk deze op te laten bouwen door onze monteurs van Blokhutspecialist. 

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Hasselo

  Deze houten overkapping type Hasselo is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren in combinatie met de glazen schuifwanden maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Overkapping Hasselo beschikt over achterwanden waar 2 uitzetramen in zitten en in de zijwand zit 1 vast raam. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood veranda platdak Hasselt

  Deze houten veranda type Hasselt is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de veranda helemaal af! De meeste veranda's worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Veranda Hasselt beschikt over dichte achterwanden aan 1 zijkant. Dit is uiteraard naar wens samen te stellen. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Helwijk

  Deze houten (aanbouw) overkapping type Helwijk is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Heusden

  Deze houten overkapping type Heusden is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood prieel platdak Ingen

  Deze houten prieel type Ingen is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Prieel Ingen beschikt over een dichte achterwand. Dit is naar wens samen te stellen.Kiest u voor een aansluiting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Hem

  Deze houten (aanbouw) overkapping type Hem is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren in combinatie met de glazen schuifwanden maken de overkapping helemaal af! De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping zadeldak Heek

  Deze houten overkapping type Heek is uitgevoerd met een zadeldak bedekt met metalen dakpan profiel platen in de kleur terracotta incl. zinken dakgootset. De robuuste staanders, steellook raam en schuifdeuren maken de overkapping zadeldak helemaal af!

  De vrijstaande overkapping met puntdak wordt geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 145x145 mm. de Houten Overkapping zadeldak type Heek beschikt over een dichte achterwand, een dichte zijwand voor extra beschutting.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Gemert

  Deze houten overkapping type Gemert is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De overkapping beschikt over dichte zij en achterwanden voor bijvoorbeeld privacy. Dit is uiteraard naar wens samen te stellen. De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van 120x120 mm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 150x150 mm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Meer info
 • Flexwood overkapping platdak Hierden

  Deze houten douglas overkapping type Hierden is uitgevoerd met een platdak bedekt met EPDM dakbedekking incl. waterafvoer. De robuuste staanders  incl. schoren maken de overkapping helemaal af! De overkapping kan dienen als schaduw plek in uw tuin en beschermt een tuinset tegen verschillende weers invloeden. De meeste overkappingen worden geleverd met staanders van ca. 12x12 cm, maar dit kan ook uitgevoerd worden in de maat 15x15 cm. Kiest u voor een aansluting tegen een bestaande muur zullen wij rekening houden met een waterdichte aansluiting d.m.v. een aluminium knelstrip.

  Uiteraard is dit model samen te stellen op maat zoals je het zelf wenst. Denk hierbij aan de afmetingen breedte x diepte en hoogte, wandindeling, balustrades, lichtkoepels, glazen schuifdeuren, etc, etc.

  Meer info

Artikelen 1 tot 10 van 171 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11
 12. 12
 13. 13
 14. 14
 15. 15