Tuindeco blokhut garage-carport Berggren 396x830+369 cm - 70mm.


Ruime Tuindeco Houten Garage met CarportDeze Tuindeco houten garage, type Berggren, biedt plaats voor twee auto’s. In de garage kan je één auto kwijt en onder de carport is er nog ook plek voor bijvoorbeeld één auto. Het onbehandelde vurenhout heeft een dikte van 70mm.De totale afmeting van de houten garage is (bxd) 396x830 cm. De carport die eraan vast zit heeft de afmeting (bxd) 396x830 cm. Voor de fundering heb je balken nodig van deze afmeting (bxd) 376x 810 cm. De totale hoogte is 330 cm. De deurhoogte van de loopdeur inclusief kozijn is 193 cm em van de garagedeur 212 cm. Er is één raam aanwezig, die tevens geopend kan worden. In de loopdeur is ook een raam aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.Het dak wordt standaard bedekt met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). De carport-garage heeft een doorrijhoogte van ca. 220cm.Het hang- en sluitwerk, de opbouwbeschrijving en de bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd. Er worden losse voorzet roedes voor ramen en deuren standaard meegeleverd.Kan ook gespiegeld opgebouwd worden. De Tuindeco houten garage-carport, type Berggren kan je helemaal afmaken met extra opties. Wil je bijvoorbeeld een aluminium dakgootset? Of heb je liever een extra wandlaag? Bekijk nog meer opties bij Product Opties.Productdetails zoals afgebeeld:Houtdikte: 70 mmHoutsoort: Onbehandeld vuren
- Afmeting blokhut (bxd): 396x830+369 cm
Totale funderingmaat (bxd): 376x810 cm
Totale hoogte: 330 cm
Doorrijhoogte: ca. 220 cm 
Deurhoogte incl. kozijn: Loopdeur 193 cm / Garagedeur 212 cm 
Ramen: 2 (te openen)
Dakbedekking standaard bij levering: dakshingles (kleur naar keuze) De Tuindeco Garage Berggren wordt standaard geleverd met:Dubbel glas, dakshingles, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.


 


Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Product opties
Productbeschrijving
Details

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden