Tuindeco blokhut garage Geir 360x537 cm - 45mm.

Tuindeco Houten Garage met Zadeldak


Deze Tuindeco Houten Garage, type Geir, met zijn dubbele openslaande Houten Garagedeuren maakt het gemakkelijk om je auto in te stallen. De Garage heeft het Blokhut bouwsysteem. Dit zorgt voor een robuuste uitstraling.


Bent u van plan om een fundering te plaatsen? Dan is dit de afmeting (bxd) 340x517 cm. De totale afmeting van de Houten Garage is (bxd) 360x537 cm en de totale hoogte is 275 cm. 


Het onbehandelde vurenhout heeft een wanddikte van 45 mm. Het Zadeldak wordt standaard bedekt met bitumen dakshingles. Dit is een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart. 


Het glas in de zijdeur en de twee te openen ramen is van dubbel glas. Het zorgt voor meer lichtinval in de Garage. De houten zijdeur en de ramen kunnen zowel links als rechts worden geplaatst. 


Bij deze Tuindeco Garage, type Geir,  worden losse voorzet roedes voor ramen en deuren geleverd. Het meegeleverde bevestigingsmateriaal en het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de doe-het-zelver wordt er een duidelijke opbouwbeschrijving geleverd. 

De Garage is uit te breiden met extra opties. Bekijk hieronder bij Product Opties de mogelijkheden


Productdetails zoals afgebeeld:


- Houtdikte: 45mm
- Houtsoort:
 Onbehandeld vuren
- Glas: 
dubbel glas
- Afmeting blokhut (bxd): 
360x537 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 
340x517 cm
- Totale hoogte: 
275 cm
- Deurhoogte incl. kozijn: 
Loopdeur 188 cm / Garagedeur 197 cm / Ramen: 2 (te openen)
- Dakbedekking standaard bij levering: 
dakshingles (kleur naar keuze) 
- Ramen: 
2 (te openen) 
- Deuren: 
2 x garage deuren 113 cmDe blokhut garage Geir wordt geleverd incl.:


Opbouwbeschrijving, echt glas, dakshingles, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen. 

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Product opties
Productbeschrijving
Details

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden