Tuindeco blokhut garage Moa 598x500 cm - 45mm.


Tuindeco Houten Garage met Berging


Deze Tuindeco houten garage, type Moa, heeft ruimte voor één auto te stallen en een berging voor bijvoorbeeld je tuingereedschap. Het blokhut bouwsysteem maakt deze garage robuust. 


Het onbehandelde vurenhout is 45mm dik. De totale afmeting is (bxd) 598x500 cm. Voor de fundering heb je funderingsbalken nodig van deze maat (bxd) 578-480 cm. Deze funderingsbalken zorgen ervoor dat de onderkant van het hout niet direct in contact staan met de ondergrond. Zo voorkom je vroegtijdig houtrot. De twee zijramen zijn te openen. Het raam in de enkele deur is evenals de twee zijramen van enkel glas.


De loopdeur hoogte inclusief kozijn is 193 cm en de garagedeur is 199 cm. De dakshingles worden standaard meegeleverd. Dit is een decoratief dakbedekkingsmateriaal van bitumen in rood,groen of zwart.


Het hang- en sluitwerk, de opbouwbeschrijving en de bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd.


Wil je de Tuindeco Houten Garage, type Moa, voorzien van gerecyclede kunststoffen funderingsbalken? Of wil je het hout laten impregneren? Bekijk alle opties bij Product Opties. De blokhut garage type Moa wordt geleverd met losse voorzet roedes voor ramen en deuren. De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen. Productdetails zoals afgebeeld:


- Houtdikte: 45 mm
- Houtsoort: Onbehandeld vuren
- Glas: enkel glas
- Afmeting blokhut (bxd): 598x500 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 578x480 cm
- Totale hoogte: 310 cm
- Deurhoogte incl. kozijn: Loopdeur 193 cm / Garagedeur 199 cm 
- Ramen: 2 (te openen)
- Dakbedekking standaard bij levering: dakshingles (kleur naar keuze) De Tuindeco Garage Moa wordt standaard geleverd met:


Echt glas, dakshingles, bevestiginsmaterialen, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.
Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Product opties
Productbeschrijving
Details

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden