Tuindeco blokhut garage-kapschuur Nysse 600x600 cm - 70mm


Houten Kapschuur Garage van TuindecoDeze Tuindeco houten garage, type Nysse, wordt ook wel een kapschuur genoemd. Dit is een schuur met een open zijdes. In dit geval is de voorkant open. Bij dit type is er ruimte voor twee auto’s. Het bouwsysteem is blokhut, robuust dus.Het onbehandelde vurenhout heeft een dikte van 70mm. De totale afmeting van de houten garage/kapschuur is (bxd) 600x600 cm. Overweeg je een fundering aan te leggen, gebruik dan deze afmeting voor je funderingsbalken: (bxd) 580x580 cm. De totale hoogte is 336 cm.Het zadeldak wordt standaard geleverd met bitumen dakshingles (een decoratief dakbedekkingsmateriaal verkrijgbaar in rood, groen of zwart). De kapschuur heeft een doorrijhoogte van 208 cm.Het hang- en sluitwerk, de opbouwbeschrijving en de bevestigingsmaterialen worden standaard meegeleverd.Heeft je Tuindeco houten garage/kapschuur, type Nysse, fundering nodig? Of heb je liever Aqua dakpannen van metaal met een aluminium zink coating? Bekijk hieronder nog meer opties bij Product Opties.Productdetails zoals afgebeeld:- Houtdikte: 70 mm
- Houtsoort: 
Onbehandeld vuren
- Afmeting blokhut (bxd): 
600x600 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 
580x580 cm
- Totale hoogte: 
370 cm 
- Doorrijhoogte: 
ca. 208 cm
- Dakbedekking standaard bij levering: 
dakshingles (kleur naar keuze) De Tuindeco Garage-Kapschuur Nysse wordt standaard geleverd met:Dakshingles, bevestigingsmaterialen, hang- en sluitwerk en een opbouwbeschrijving.

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Product opties
Productbeschrijving
Details

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden