Tuindeco blokhut garage Rydell 470x570 cm - 58mm.

Tuindeco Houten Garage met 58 mm houtdikte


Deze Tuindeco Houten Garage, type Rydell, biedt veel ruimte. U kunt gemakkelijk uw auto naar binnen rijden via de dubbele houten Garagedeuren. De technische bouw van een blokhut maakt de Garage robuust en geeft het een moderne uitstraling mee.


De totale afmeting van de Houten Garage is (bxd) 470x570 cm en de totale hoogte is 275 cm. Wanneer u overweegt een fundering te plaatsen, gebruik hier dan deze afmeting voor (bxd) 450x550 cm. Het onbehandelde vurenhout heeft een wanddikte van 58 mm. Het meest gangbare is 44 mm. De 58 mm houtdikte zorgt voor meer isolatie. 


Het raam in de zijdeur en het te openen zijraam is voorzien van dubbelglas. Er worden standaard losse voorzet roedes voor de ramen en deuren meegeleverd. Dit is makkelijk met het schoonmaken van de ramen. De deuren en ramen zijn zowel links als rechts te plaatsen. 


Het meegeleverde bevestigingsmateriaal en het hang- en sluitwerk zijn van hoogwaardige kwaliteit. Voor de doe-het-zelver wordt er een duidelijke opbouwbeschrijving geleverd. 


Voor het uitbreiden van de Tuindeco Garage, type Rydell, kunt u bij Product Opties de mogelijkheden bekijken.


Productdetails zoals afgebeeld:


- Houtdikte: 58mm
- Houtsoort: 
Onbehandeld vuren
- Glas: 
dubbel glas
- Afmeting blokhut (bxd): 
470x570 cm
- Totale funderingmaat (bxd): 
450x550 cm
- Totale hoogte: 
275 cm
- Deurhoogte incl. kozijn: 
Loopdeur 184 cm / Garagedeur 195 cm 
- Ramen: 
1 (te openen)
- Dakbedekking standaard bij levering: 
dakshingles (kleur naar keuze) De blokhut garage Rydell wordt geleverd incl.:


Opbouwbeschrijving, echt glas, dakshingles, hang en sluitwerk en bevestigingsmaterialen. 

Availability: In voorraad

Maatwerk aanvragen?

Product opties
Productbeschrijving
Details

Informatie
Wij proberen onze producten zo compleet mogelijk aan te bieden met alle bijbehorende informatie. Heeft u vragen over het product? Neem contact met ons op per telefoon +31(0)10 - 820 88 09 of stuur ons een mail. Uiteraard bent u ook welkom in een van onze overdekte showrooms.
Laagste prijsgarantie
Bent u benieuwd naar de laagste prijs voor dit bouwwerk? Wij bieden u tevens de laagste prijsgarantie aan voor dit model. Wordt dit model ergens anders aangeboden tegen een lagere prijs dan horen wij dit graag van u. Graag ontvangen wij de website link of offerte van deze aanbieder. Wij zullen u gegarandeerd een beter aanbod doen.
Showroom
U bent van harte welkom in onze overdekte showrooms in Capelle aan den IJssel en Zevenaar. In onze showrooms heeft u de mogelijkheden om diverse modellen te bekijken en kunt u zich laten informeren door één van onze adviseurs. Bent u benieuwd of dit model ook in een van onze showrooms staat? Bel of mail voor meer informatie.Montage
Wij leveren het bouwwerk als een eenvoudig bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Deze kunt u dan zelf opbouwen met behulp van deze beschrijving. Wilt u het niet zelf monteren? De montage op een fundament (door u verzorgd of door ons) kunt u uitbesteden aan ons montage team tegen een meerprijs. Vraag vrijblijvend naar de meerprijs!

 Levering
Het bouwwerk wordt gratis thuis geleverd in Nederland (België en de eilanden hebben een kleine toeslag). Het pakket wordt naast de vrachtwagen en aanhanger gelost op een verharde weg.

Maatwerk aanvragen

(Maatwerk) offerte aanvragen

Vul het onderstaande formulier in voor een maatwerk offerte aanvraag voor dit model.

Wilt u een uitgebreide maatwerk offerte aanvraag doen? Klik hier.

Offerte gegevens

  • (voorzijde / voorgevel)

  • (niet invullen bij een platdak)

  • Beschrijf hier uw overige wensen, vragen en dergelijke

U kunt hier eventueel uw tekening uploaden (Een schets is al prima!)

Persoonlijke gegevens

* Verplichte velden