Kapschuur

Een tuinkantoor kapschuur kopen? Bekijk dan eens ons assortiment tuinkantoren. In ons aanbod vindt u zowel standaard als maatwerk tuinkantoren. Wij willen graag aan een ieders wens voldoen, daarom zijn de mogelijkheden bij de Blokhutspecialist eindeloos. Bepaal zelf de afmetingen, daktype, dakbedekking, wanden, ramen, deuren, kleuren en isolatiemogelijkheden. Uw eigen tuinkantoor kapschuur kunt u samenstellen in onze 3D-configurator maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze overdekte, verwarmde showroom in Capelle aan den IJssel. In onze showroom bieden wij u de mogelijkheid om samen met een van onze adviseurs, uw wensen om te zetten in een prachtige 3D tekening. Dit geeft u als klant een duidelijk beeld van het uiteindelijke bouwwerk. Er wordt direct een offerte op maat voor u gemaakt, u weet dus direct waar u aan toe bent. Naast onze tuinkantoren vindt u ook prachtige blokhutten, tuinhuizen, overkappingen, chalets en andere houten bouwwerken in onze showrooms. Bent u op zoek naar inspiratie en wilt u eerst informatie inwinnen voor u overgaat tot een aankoop, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten helpen u graag. 
Standaard worden onze bouwwerken geleverd als bouwpakket met een duidelijke bouwbeschrijving. Ziet u het niet zitten om uw tuinkantoor zelf op te bouwen? Kies dan voor de optie montage. Onze vakkundige monteurs bouwen uw houten tuinkantoor dan snel en vakkundig voor u op. 
Voor een bezoekje aan onze showroom in Capelle aan den IJssel of Zevenaar, raden wij u aan vooraf een afspraak in te plannen. Zo weet u zeker dat er een adviseurs beschikbaar is voor u, en u niet (onnodig lang) hoeft te wachten. 1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina